Andreea Tonciu, în lacrimi de ziua ei, la TV: «Sunt dărâmată psihic»

Ultima actualizare:

Azi este ziua Andreei Tonciu, bruneta a împlinit 36 de ani, însă fosta concurentă Survivor trăiește o adevărată dramă de familie. Părinții ei divorțează, după ce tatăl vedetei a întreținut relații intime cu menajera, adusă chiar de Andreea. 

Andreea Tonciu, în lacrimi de ziua ei, la TV: «Sunt dărâmată psihic»
Andreea Tonciu, în lacrimi de ziua ei, la TV: «Sunt dărâmată psihic»

Andreea Tonciu a împlinit azi 36 de ani, însă acest eveniment fericit este umbrit de o adevărată dramă, care a copleșit-o pe vedetă și nici măcar de ziua ei nu se poate detașa complet de situația dureroasă prin care a trecut. 

Tonciu a fost invitată azi la Măruță, iar bruneta a izbucnit în lacrimi în timp ce povestea cum femeia pe care a angajat-o să facă curat în casa părinților ei, i-a furat bani din cont și a întreținut relații intime cu tatăl ei, fapt ce a dus la divorțul părinților Andreei.

Bruneta a dezvăluit că a tratat-o ca pe o soră pe femeia care, ulterior, a trădat-o. Andreea Tonciu chiar o invita pe această menajeră să ia masa cu ea și mama ei, deși femeia întreținea relații intime, pe ascuns, cu tatăl vedetei. 

Citește și Diva la control! Are sau nu lenjerie intimă? Andreea Tonciu pozează ca modelele de la Victoria's Secret

,,În luna Martie, părinții s-au separat. Eu m-am purtat foarte frumos cu ea. Cât am stat la Survivor, femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu el. Parinții mei au depus actele de divorț, sunt foarte tristă și de aceea am păstrat tăcere atât de mult timp.

Mi-a fost milă de ea si am considerat-o ca pe o soră, i-am dat hainele mele. Venea să facă curățenie la mine și la mama mea și ea a făcut numai prostii și apoi venea cu tupeu să stea la masă cu mine și mama mea în timp ce ea avea relații intime cu tatăl meu."

Andreea Tonciu este într-o relație dificilă cu tatăl ei

Vedeta a mai declarat că menajera a furat bani din contul mamei sale și, inițial, a dat vina pe tatăl brunetei. Femeia, care este căsătorită la rândul ei, a recunoscut totul și i-a promis vedetei că va rupe orice legătură cu tatăl acesteia, însă nu s-a ținut de cuvânt. 

La acest moment, relația dintre Andreea Tonciu și tatăl ei este una distantă, iar vedetei îi este dificil să îl ierte. 

,,Au disparut niște bani din contul mamei, iar ea l-a tras pe tatăl meu la răspundere. Mama a aflat până la urmă totul. Tatăl meu este în casa noastră, nu suntem într-o relație foarte bună cu el.

Erau căsătoriți de foarte mult timp, a luat-o pe mama de la 17 ani. Am vorbit cu ea, este căsătorită și are doi copii, iar soțul lucrează în altă țară. Ea a recunoscut tot și m-a rugat să nu o spun soțului ei, eu am fost de acord, dar am rugat-o să blocheze numărul tatălui meu. Ea nu a ascultat și a făcut contra. Așa că l-am sunat pe soțul ei și i-am spus.", a spus bruneta

Andreea Tonciu vrea să apeleze la un psiholog

Andreea Tonciu a mai adăugat că atât ea cât și mama ei sunt copleșite de durere și vor să ceară ajutorul unui psiholog. 

Citește și Andreea, vezi să nu uiți de protecția solară! Faimoasa Tonciu și-a expus trupul la soare, în Dubai!

,,Mă macină foarte tare pentru că mama suferă foarte mult și mă doare extrem de mult când o văd că suferă. Am încercat să vorbesc cu tatăl meu își asumă greșeală, dar acum este târziu. Mama e supărată e ,distrusă, face tratament acum. Vreau să mă duc la psiholog pentru că sunt dărâmată psihic și eu și mama mea.", a declarat Tonciu, la Măruță

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net