Diva la control! Are sau nu lenjerie intimă? Andreea Tonciu pozează ca modelele de la Victoria's Secret

Ultima actualizare:

Andreea Tonciu se bucură de o vacanţă de lux în Dubai, alături de soţul ei, Daniel Niculescu şi fiica lor, Rebeca. Fosta Faimoasă a făcut paradă cu imagini din locaţiile de vis în care se relaxează, iar cea mai recentă fotografie i-a luat prin surprindere pe fanii Andreei, care a pozat într-o ipostază neobişnuită. 

Andreea Tonciu foto: instagram
Andreea Tonciu foto: instagram

Andreea Tonciu vrea să le arate fanilor săi cât de bine se simte în vacanţa de lux din Dubai şi publică, ori de câte ori are ocazia, imagini din locaţiile scumpe unde petrece alături de soţul ei şi fetiţa lor. Fosta concurentă de la Survivor România a publicat şi o imagine cu ea într-un hotel de fiţe din Dubai, în care apare într-o ipostază demnă de un model al celebrului brand Victoria's Secret. 

Întinsă pe o parte, pe o canapea, Andreea se sprijină într-un umăr, iar piciorul ei stâng e ridicat în aer. Vedeta poartă un costum de baie cu un imprimeu tropical şi are pe cap un prosop, iar în picioare o pereche de papuci cu toc, roz. Cu o revistă, Andreea îşi acoperă coprul, ceea ce ar putea lăsa impresia că bruneta nu poartă lenjerie intimă şi se ascunde de ochii curioşilor. 

Andreea Tonciu pozează ca o adevarată divă foto: Instagram
Andreea Tonciu pozează ca o adevarată divă foto: Instagram

Andreea Tonciu, ipostază demnă de un Îngeraş Victoria's Secret

Nu ar fi exagerat să spunem că Andreea Tonciu a învăţat să pozeze pentru cameră ca un Îngeraş al celebrului brand de lenjerie intimă Victoria's Secret. Modelele care ajung să colaboreze cu firma americană apar des în ţinute, cum altfel, sumare, în pat sau în locaţii însorite, punând în valoare lenjeria sau costumele de baie pe care le poartă. 

Influencera Diipa Büller-Khosla, într-o campanie pentru Victoria's Secret foto: instagram
Influencera Diipa Büller-Khosla, într-o campanie pentru Victoria's Secret foto: instagram

Andreea Tonciu a rezistat trei săptămâni în Republica Dominicană

Andreea Tonciu a bifat o experienţă inedită la începutul anului. Bruneta a acceptat să facă parte din echipa Faimoşilor, la emisiunea Survivor România, de la Pro TV. Nu a rezistat însă mult şi, după doar trei săptămâni petrecute în Republica Dominicană, Andreea a fost eliminată din competiţie. Mai mult, vedetei tv i s-a făcut rău de mai multe ori, pe traseu, din cauza căldurii şi a lipsei mâncării şi a avut nevoie de intervenţia medicilor aflaţi la faţa locului. 

Într-un interviu pentru Click!, Andreea a recunoscut că i-a fost extrem de greu la Survivor şi nu ar mai repeta experienţa.

"N-aș mai repeta niciodată această experiență pentru că este foarte grea pentru mine, crede-mă. Nu mă așteptăm să fie atât de grea. N-am crezut în viața mea că va fi atât de greu. M-am dus, încercarea moarte n-are. Am zis hai să încerc să văd cum e. Dar nu înțelegi că din a cincea zi am zis gata, nu mai pot... M-am setat, am intrat în lumea mea, nu mai eram eu", a povestit Andreea Tonciu, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net