Anamaria Prodan, în brațele iubitului arab. El este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Reghe

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan trăiește periculos! Aflată  în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, impresara s-a afișat în brațele unui arab focos, la Dubai. O fi iubitul misterios a cărei identitate vrea să o țină ascunsă până la terminarea divorțului? 

Anamaria Prodan l-a înlocuit, în sfârșit, pe Reghe
Anamaria Prodan l-a înlocuit, în sfârșit, pe Reghe

Anamaria Prodan pare să nu fie afectată de scandalurile din instanță cu Laurențiu Reghecampf! Până obține banii pe pensia alimentară de la Laurențiu Reghecampf, sexy impresara a plecat să se relaxeze într-o nouă vacanță pe lux, în Dubai, unde o așteaptă iubitul misterios. 

Iată și: Divorțul o face să strălucească! Anamaria Prodan este într-o formă de zile mari: «Trăiesc, iubesc, dar nu fac copii cu toți care trec pe la toate»

Impresara a declarat în repetate rânduri că nu va declina  identitatea noului ei iubit, care este de origine arabă, până nu se va termina divorțul. Aflată însă iar la Dubai , Prodanca tocmai ce s-a afișat în în brațele unui arab focos, unul din cei mai mari și cunoscuți doctori plasticieni din Arabia Saudită, orașul Jeddah!

Ups: Replica dură a Prodancei în scandalul pensiei alimentare:”Te faci de râs, Reghe! Vrea să plătească, dar nu are bani!”

El este noul iubit al Anamariei Prodan
El este noul iubit al Anamariei Prodan

Ibrahim este  unul dintre cei mai mari chirurgi plastici din golf. Cei doi s-au afișat împreună și pe Instagram și par mai fericiți ca niciodată, dacă ne luăm după felul cum se gudură impresara în brațele bărbatului. 

Mai vezi și: S-a aflat salariul lui Reghecampf, în Azerbaidjan. Fosta soție a dezvăluit tot!

Medicul Ibrahim al Ashary este un împătimit al cailor și este vedetă în Arabia Saudită. Medicul, care o strânge în brațe cu foc pe Prodanca,  deține clinici în Anglia, Dubai și Arabia Saudită. 

Anamaria se distrează, prin urmare, de minune în aceste zile la Dubai și alături de prietena ei de suflet, care este o prințesă din Arabia Saudită. 

Nu rata, aici: Amante celebre din showbiz-ul românesc! Cine a ajuns la altar și cine a rămas doar cu amintirea

Impresara si-a luat mașină nouă! 

Aflată în plin scandal cu Laurențiu Reghecampf, având în centru pensia alimentară a lui Bebeto, impresara a făcut o achiziție de senzație. Paparazzi Click! tocmai ce au surprins imagini prin București cu noul bolid  de fițe al impresarei, un Range Rover în valoare de 60.000 de euro. 

Mai trebuie să citești și: Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare despre relația ei cu Reghe: «Vorbim non stop..»

Conform ultimei decizii a judecătorilor în scandalul pensiei alimentare, la apel aceștia au stabilit că Laurențiu Reghecampf va plăti doar 2000 de euro pe lună, pentru Bebeto. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net