Divorțul o face să strălucească! Anamaria Prodan este într-o formă de zile mari: «Trăiesc, iubesc, dar nu fac copii cu toți care trec pe la toate»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La aproape 50 de ani, Anamaria Prodan „defilează” foarte mândră în costum de baie și profită de orice ocazie pe care o are să demonstreze că știe cum să-și păstreze aerul tineresc. Dar și muncește foarte mult pentru asta, fiind dependentă de sport și de tratamente corporale. Impresara de fotbaliști a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, care este rețeta siluetei sale. Și povestește și ce planuri are în amor.

cub anamaria prodan png

Foto: Arhiva personală

Citește și: S-a aflat salariul lui Reghecampf, în Azerbaidjan. Fosta soție a dezvăluit tot!

Este mai motivată ca oricând să aibă grijă de ea. Anamaria Prodan (49 de ani) a fost mereu o femeie hotărâtă, căreia i-a plăcut să arate bine, dar a avut și perioade în care s-a mai neglijat.

Vezi și: Cum se mândrește Reghe cu familia lui! Corina Caciuc, imagine adorabilă cu bebelușul

„Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă”

De când s-a despărțit oficial de Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și este din nou curtată, impresara de fotbaliști publică pe rețelele sociale imagini cu ea în ipostaze extrem de feminine. Recent, ne-au atras atenția  din ce în ce mai multe fotografii cu ea în ținute foarte decupate și în costum de baie. Așa că am fost curioși să aflăm chiar de la ea cum se menține în formă și cum are grijă de ea în această perioadă.

Află și: Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare despre relația ei cu Reghe: «Vorbim non stop..»

Merg la sală, la masaj, încerc să pun «frână» la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70 minunat și la 80 fabulos”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Anamaria, pe un ton glumeț.

Te-ar putea interesa și: Prodanca prezice viitorul lui Reghe „Se va alege praful de el!”

„La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime am 60 de kilograme”, a mai spus ea. E drept. Impresara de fotbaliști e foarte mândră acum în costum de baie, semn că se simte foarte bine cu silueta actuală. Și ne-a dat rețeta. „Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima”, a mai spus ea.

«Am fost educată să fiu mândră și unică»

Dacă tot am discutat despre stil de viață și despre diete, am întrebat-o pe Anamaria și dacă mai are timp să gătească, pentru că știam că este pasionată de bucătărit. Pe vremuri, mai ales de sărbători sau cu ocazii speciale, obișnuia să gătească împreună cu fostul ei soț pentru familia lor.

Citește totul despre: Reghecampf și Prodanca, întâlnire de zero grade la o terasă din Capitală!

Se pare că și mezinul familiei, Laurențiu Reghecampf jr. (13 ani), alintat Bebeto, a moștenit pasiunea pentru gătit de la părinți. „Gătesc când mă lasă Reghe jr. El gătește perfect. Prietenii mei sunt uluiți, căci la 13 ani ne gătește cam orice fel de mâncare. Dar facem şi împreună și ne bucurăm atunci când ne iese mâncarea supergustoasă”, ne-a mai spus fiica regretatei soliste de muzică populară Ionela Prodan.

După muncă, și răsplată! În această perioadă, Anamaria Prodan va profita să-și mai încarce bateriile și va pleca, firește, într-o vacanță de lux. „August este ultima lună de vacanță. Și ne pregătim să profităm de ea. Fugim în Dubai, o săptămână, după care ne pregătim de școală”, a mai spus ea, pentru Click!

În ceea ce privește viața sentimentală, Anamaria e decisă să nu se implice într-o nouă relație amoroasă până când divorțul de Reghe nu va fi finalizat. „Eu sunt Anamaria Prodan. Nu mă afișez măritată cu nimeni, nu fac copii cu toți care trec pe la toate! Eu am fost educată să fiu mândră și unică. Cine a stat pe lângă mine a văzut. A ajuns mare.

Cine a alunecat a ajuns rău. Dar lăsăm timpul să decidă, căci am explicat tuturor. Lupul își schimbă părul, dar năravul... niciodată! Copiii mei sunt și ei unici și mândri. Exact ca familia din care provin!”, a declarat Anamaria Prodan vineri, pentru emisiunea „Exclusiv VIP” prezentată de Cristi Brancu la Prima TV.

WOW: Anamaria Prodan, în cel mai provocator costum de baie, la piscină!

Click! spune

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Asta până când cei doi au ajuns la divorț, din cauza faptului că antrenorul de fotbal s-a îndrăgostit de o altă femeie, Corina Caciuc, care între timp i-a dăruit un copil.

După 15 ani de relație și 13 de căsătorie, Prodanca și Reghe au decis anul trecut să pună punct căsniciei, iar divorțul este pe rol.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net