EXCLUSIV Anamaria Prodan, parastas de 9000 de euro pentru Ionela Prodan. Ce a pus în pachete


    Anamaria Prodan a ajuns în urmă cu puţin timp la Cimitirul Bellufoto: captură video Antena Stars
Anamaria Prodan a ajuns în urmă cu puţin timp la Cimitirul Bellufoto: captură video Antena Stars

Anamaria Prodan nu se uită la bani atunci când este vorba despre mama ei. Impresara îi face sâmbătă (6 aprilie) pomenirea de un an regretatei Ionela Prodan. În paralel cu parastasul, vedeta îi va publica interpretei cartea "Cântecul vieţii mele", volum în care solista povesteşte o serie de întâmplări amuzante din culisele carierei sale muzicale.

Zi importantă pentru familia Anamariei Prodan. Impresara, care nici acum nu şi-a revenit complet după dispariţia fulgerătoare a Ionelei Prodan, îşi doreşte şi la pomenirea de un an, slujbă care va avea loc la Cimitirul Bellu, să ofere pungi cu tot ce le este de folosinţă oamenilor nevoiaşi. Vedeta a comandat 70 de pachete consistente cu alimente de post pe care le va oferi în memoria mamei sale.

"Pachetele conţin zacuscă, ciocolată şi caşcaval de post, pate vegetal, portocale, roşie, măsline, dulceaţă, sarmale de post, napolitane de post, fasole bătută, glucoză, chiflă, o cutie de bere bără alcool şi o sticlă mică de vin roşu. Sunt produse despre care Anamaria Prodan mi-a spus că i-ar fi plăcut să le aibă pe masă şi doamna Ionela. Eu nu m-am întâlnit cu Ana, dar mi-a spus să pun tot ce este necesar unui om care nu are posibilităţi. Nu am ajuns să facem un calcul, dar cu tot cu vizita de la azilele de bătrâni, cred că, costurile totale se vor ridica la peste 9000 de euro", ne-a mărturisit Gabriela Lucuţan, ajutorul Anamariei Prodan.

Îmbrăcată în haine negre, Anamaria Prodan a discutat cu Gabriela Lucuţan despre pachetele ce urmează a fi împărţite la cimitir
Îmbrăcată în haine negre, Anamaria Prodan a discutat cu Gabriela Lucuţan despre pachetele ce urmează a fi împărţite la cimitir

Gabriela, care deţine o firmă de servicii funerare, este cea care s-a ocupat în trecut şi de înmormântarea Ionelei Prodan, dar şi de cea a socrului impresarei, Hary. Alte 70 de pachete, colivă, pască şi mâncare caldă au fost duse la două aziluri de bătrâni pe care vedeta le-a vizitat sâmbătă dimineaţă.   

Anamaria Prodan lansează sâmbătă cartea despre mama ei 

După înmormântarea Ionelei Prodan, fiica cea mare  i-a organizat pomana la un hotel de lux din Bucureşti, unde au fost prezente în jur de 200 de persoane. Meniul a fost unul bogat şi scump, din care n-a lipsit somonul cu sos de lămâie. Atunci, Anamaria Prodan a scos din buzunar fabuloasa sumă de 30.000 de euro. 

Tot sâmbătă (6 aprilie), la un an de la moartea Ionelei Prodan, fiica cea mare, Anamaria, i-a îndeplinit visul de a-i publica memoriile. Cartea „Cântecul vieţii mele”, în care fata vedetei face dezvăluiri în premieră, se va lansa de la ora 16.00, la magazinul Diverta din Centrul Vechi al Capitalei (str. Lipscani 30-34).

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie 2018, după ce s-a luptat o perioadă lungă cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital. La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator.

Citeşte şi:

Cât de trist! Ionela Prodan, înmormântată de ziua nepoatei pe care voia să o vadă mireasă

EXCLUSIV Ilie Năstase, pe motor la înmormântarea Ionelei Prodan! L-a parcat printre morminte

.

andreea mantea
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
cub elena merișoreanu png
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png