Reghe, chemat de urgență în țară! Prodanca: «Să vină odată să divorțăm ca să închidem circul!»

#Exclusiv Click!

Se încinge iar circul între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Urmează două săptămâni de foc, în care impresara speră să tranșeze, într-un final, divorțul de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul ar fi fost chemat de urgență în țară la audieri, mâine, cu privire la plângerea penală făcută de Anamaria Prodan, ce vizează sustragerea bunurilor comune ale familiei. Joi 28 septembrie, Reghe va trebui să se întâlnească față în față cu Prodanca la tribunal, la Buftea, pentru a soluționa divorțul!

Prodanca și Reghe, din nou față în față, la Buftea Sursa: Instagram
Prodanca și Reghe, din nou față în față, la Buftea Sursa: Instagram

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf se joacă tare. Joi, 28 septembrie, la Tribunalul Buftea este programată o nouă înfățișare în procesul de divorț.

Antrenorul însă, ar fi fost somat de urgență de către organele abilitate de la Poliția Buftea să se prezinte chiar în aceste zile, în țară la audieri, mai precis în cursul zilei de joi, cu privire la plângerea penală făcută de Anamaria Prodan, ce vizează sustragerea bunurilor comune ale familiei. Anamaria Prodan urmează să fie și ea chemată la audieri pe acest subiect, în cursul zilei de vineri.

Prodanca abia așteaptă, totuși, ca Reghecampf să-i dea cât mai repede divorțul!

Citește și: Reacția neașteptată a Anamariei Prodan despre relația ei amoroasă: „Reghe e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării”

„Nu avem de ce să stăm legați unul de altul!”

Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

 Nu rata nici: Anamaria Prodan, primele declarații după ce ar fi umblat cu un bărbat însurat: «Eu nu mă fac de râs»

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a declarat Anamaria Pordan, pentru Click!

Hai să vezi și: Divorțul o face să strălucească! Anamaria Prodan este într-o formă de zile mari: «Trăiesc, iubesc, dar nu fac copii cu toți care trec pe la toate»

Tot la procesul de divorț urmează să se soluționeze, definitiv, și problema pensiei alimentare în cazul minorului Laurențiu Reghecampf junior. În luna iulie, Judecătorii de la Tribunalul Ilfov au decis ca Laurențiu Reghecampf să plătească o pensie alimentară de 2000 de euro.

Wow: Reghe și Corina Caciuc, în tandrețuri, la piscină. Antrenorul e topit după iubita lui

„Sper ca amanta să-l convingă să divorțeze, sa închidă procesele pe care singurel le-a deschis!”

Dacă vrea să-și viziteze copilul este bine venit, dacă nu, la fel. Nu este problemă. Bebeto s-a obișnuit în 2 ani să nu-l vadă, deci … este la latitudinea lui dacă vrea să-l vadă sau să-l ajute! Eu, Anamaria Prodan, am mers mai departe, mi-am învățat lecția și am hotărât să nu mai vorbesc despre nimic din viața mea! Eu și copiii mei vrem sa terminam mai repede acest divorț și să uităm de absolut tot!

Ups: Asiana Peng, în scandal cu mama sa pentru Luca Reghecampf! „Nu trebuie să mă mărit ca să se ducă la groapă liniștită!”

Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul! Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok ! 

Fetele l-au iubit și îi vor păstra o amintire frumoasă a vremurilor de mult trecute. La fel îmi învăț toți cei trei copii să îi păstreze această amintire frumoasă a celor 16 ani petrecuți împreună! Multumesc mult și vă rog să ne întrebați de alte lucruri de acum înainte, nu despre Reghecampf!”, a mai declarat impresara, în exclusivitate pentru Click !

Află și: Replica dură a Prodancei în scandalul pensiei alimentare:”Te faci de râs, Reghe! Vrea să plătească, dar nu are bani!”

În cursul zilei de joi, antrenorul ar trebui să se prezinte de urgență la audieri la Secția de Poliție Buftea. Antrenorul ar urma să fie audiat cu privire la sustragerea bunurilor comune ale familiei, în urma plângerii penale făcute chiar de Anamaria Prodan. În caz că nu se va prezenta la audieri, antrenorul ar putea fi adus în țară cu mandat, conform unor surse de pe lângă organele abilitate.

 "Știu unde sunt bunurile familiei!. 

Normal că știu unde sunt bunurile familiei. Am avut ceva timp să aflu. Dar, repet, problemele acestea sunt ale familiei mele și sper să le rezolv urgent!”, a mai declarat impresara, pentru Click!

În decembrie 2021, Anamaria Prodan a anunțat că a depus două plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea

Astăzi, subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea două plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile și banii familiei Prodan Reghecampf și cine a furat și promovat în presa poze intime cu subsemnata Anamaria Prodan”, scria Anamaria Prodan, chiar pe pagina ei de Instagram.

Laurențiu Reghecampf și actuala sa parteneră Corina Caciuc s-au mutat în Azerbaidjan, de când antrenorul a semnat cu Neftchi Baku. Cei doi locuiesc împreună cu noul lor născut, Liam, care a împlinit de curând patru luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg