Asiana Peng, în scandal cu mama sa pentru Luca Reghecampf! „Nu trebuie să mă mărit ca să se ducă la groapă liniștită!”

Ultima actualizare:

E scandal mare în sânul familiior Reghecampf și Peng! Mărul discordiei, nunta Asianei Peng cu Luca Reghecampf, care nu se mai întâmplă! Mama Asianei, Silvana Peng a atacat dur, prin intermediul Click!, familia Reghecampf, pe motiv că fata ei trăiește în concubinaj cu Luca Reghecampf și nu fost cerută de nevastă, conform tradiției. Asiana Peng sare, însă, ca o leoaică,  în apărarea iubitului și a familiei acestuia. 

Asiana Peng are o relație cu Luca, fiul antrenorului Laurențiu Reghecampf Sursa: Instagram
Asiana Peng are o relație cu Luca, fiul antrenorului Laurențiu Reghecampf Sursa: Instagram

Asiana Peng reacționează după ce mama sa a atacat dur familia iubitul său, Luca Reghecampf, femeia acuzând că nici până acum nu a fost invitată la nunta fiicei sale! Asiana Peng a primit inelul de la Luca Reghecampf atunci când fosta gimnastă și fiul cel mare al lui Laurențiu  Reghecampf au locuit, pentru o scurtă perioadă de timp, în casa părinților, a declarat, pentru Click!, Silvana Peng.

Asiana Peng i-a dat o replică usturătoare mamei sale, despre care spune că minte și nimeni nu ar trebui să o creadă, de fapt. De altfel, tânăra a dezmințit faptul că ea și Luca sunt logodiți, dar și că nu s-au mai văzut de când a dat licența. 

Tănăra a dezvăluit că se înțelege, în schimb, de minune cu iubitul ei, Luca, și implicit cu familia acestuia, ea fiind în acest moment plecată în Grecia cu viitoarea soacră, Mariana Pffeifer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Făcând o glumă de pe TikTok, cu așa mama nici dușmani nu îți mai trebuie! Nu sunt răspunzătoare si nici nu rezonez cu declarațiile mamei. Nu-mi plac discuțiile fără sens si nici nu mă dau peste cap să apar prin presă.

Viața mea personală mă privește doar pe mine și nimeni n-are dreptul să își dea vreo părere, am depășit de mult perioada în care trebuia să fac cum mi se dicta. Mi-ar plăcea ca toată lumea să își vadă treaba ei”, a dezvăluit Asiana Peng, în exclusivitate, pentru Click!

„Mamă, nu e vorba de nici o nuntă!”

Asiana își anunță mama, prin intermediul Click!, că nu se căsătorește încă cu Luca Regehcampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf  și al Marianei Pffeifer.

Mi-a dat Dumnezeu așa mamă! Nu mă caracterizează! Avem 20 de ani, nu este vorba despre nici un soi de nuntă! Eu nu vorbesc cu ea. Ea zice că nu a primit nici o invitație, nu știu despre ce invitație e vorba! Eu știu ce aluat este ea, e dusă în extrem. O zice că e o obligație. Ea este aspră, nu rezonăm, este total opusul nostru.

Tata, în schimb, este pâinea lui Dumnezeu. Mama are nebunii din astea. Nu cred că astea sunt lucruri făcute de un om normal la cap. Eu sunt un om cerebral, nu mă văd făcând așa ceva. Ei i se pare firesc, toți sunt strâmbi și ea e cea mai bună. Ea vrea musai să mă căsătoresc, suntem ca în poveștile din 1900! Ea pe Luca mereu l-a plăcut.

Eu, din iulie, nu am mai vorbit cu ea, ea cu Luca rezonează și cu mine sau fratele meu nu e ok, decât dacă are nevoie de noi. E circ mare cu ea. Îmi pare rău și mă doare că, involuntar, îi fac rău lui Luca și familiei lui. Înainte plângeam și mă învinovățeam pe mine. Nu am făcut nimic, m-am lăsat de gimnastică și mi-am văzut de școală. Am terminat școlile, acum vreau să-mi găsesc un rol în viață, nu să bâzâi",  ne-a mai spus Asiana

„Am plecat la Survivor pentru că m-am certat cu ea!”

Din orice face scandal, e bipolară, acum râde, acum te ia la șuturi. Nu îi fac față, îmi ia toată energia. Am citit cărți de psihologie ca s-o înțeleg pe mama. Eu am plecat la Survivor pentru că m-am certat cu ea. Mi se oferea o oportunitate să plec. I-am zis să nu facă nimic în legătură cu mine, și când m-am întors de acolo am avut șocul vieții. O chemau la emisiuni, se gătea toa să se ducă. Am blocat-o peste tot”, a adăugat iubita lui Luca Reghecampf.

„Mama e pe arătură! Nu m-am drogat niciodată! Am fost cuminte!”

Asiana nu se oprește aici și a dat, mai departe, din casă despre mariajul părinților ei, care ar fi plin de scandaluri și probleme.

„Cu tata am o relație foarte normală. Eu nu stau cu ei în casă de un an și ceva. Până să mă mut cu Luca, am stat cu ai mei puțin. În loc să se bucure de fericirea noastră, nu am avut liniște. Știu toți apropiații că e pe arătură, m-am condamnat pe mine, nu mă duceam nici în cluburi, nu m-am drogat niciodată, am fost cuminte. Sunt plecată de acasă de la patru ani.

Săracul tata ce a trăit cu ea! Nu trebuie să mă mărit ca să se ducă ea liniștită la groapă. Cu tata a băgat patru divorțuri, tot ea se despărțea, tot ea se împăca. Din 2007, am blocat-o pe Facebook”, a mai spus Asiana, pentru Click!

Silvana Peng, mama Asianei, alăturii de tatăl gimnastei Sursa: Facebook
Silvana Peng, mama Asianei, alăturii de tatăl gimnastei Sursa: Facebook

Silvana Peng: „Uluitor! Să crească miliardilii!”

Silvana Peng a fost anunțată, de altfel, și de către mama antrenorului Laurențiu Reghecampf, doamna Marga, să mai aștepte cu nunta, prin intermediul unui sms.

Uluitor conținutul și întelesul SMS-ului primit, ieri, de la cea care îi îndruma pașii la 47 de ani, fiului ei, titrata VIP de ROU doamna Marga Reghecampf …Asta înseamnă know-how și e rețeta de a face euroii fără număr, la greu zic … și de-ai pune la ciorap să crească miliardilii!

Poate avem cu toții ce învăța de la fericita soacră cu nurori multe, toate valoroase multimiliardare de ROU, emerite, galonate: «Normal este să-și întemeieze o familie, nunta, copii cum zici, când ei au posibilitatea să se întrețină pe ei și apoi copiii»”, a dezvăluit mama Asianei, Silvana Peng, în exclusivitate, pentru Click!

Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului de la Universitatea Craiova și fosta gimnastă, Asiana Peng, formează un cuplu de mai bine de un an.

Tânăra, în vârstă de de 21 de ani, a renunțat la gimnastică, deși se anunța ca fiind una dintre cele mai promițătoare sportive de la noi din ultimii ani. Asiana Peng a fost în centrul unui scandal imens, după ce a fost exclusă din lotul de gimnastică în anul 2015. Mama ei, Silvana Peng, i-a acuzat atunci pe antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang pentru abuz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net