Mama Asianei Peng, atac devastator la Reghecampf: „Fiica mea nu e de speța lui Caciuc! Să nu vă imaginați că-i puteți terfeli imaginea”

Ultima actualizare:

Bat clopote de nuntă în familia lui Laurențiu Reghecampf?! Fiul antrenorului echipei Neftchi Baku, Azerbaijan, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, gimnasta Asiana Peng. Totul s-a întâmplat de față cu părinții ei. Silvana Peng, mama fostei gimnaste, tună și fulgeră! Femeia e nemulțumită pentru că nu a fost nici până acum invitată la nuntă!

Silvana Peng este furioasă pe Reghe
Silvana Peng este furioasă pe Reghe

În familia Reghecampf urmează o nuntă ca în povești, cel puțin așa se aude! Luca Reghecampf este decis să își întemeieze o familie cu frumoasa Asiana Peng. Luca este fiul antrenorului Laurențiu Reghecampf și al primei sale soții, Mariana Pfeiffer. Tânărul, care a crescut în Germania, și-a găsit jumătatea în România și are o relație de peste un an cu fosta gimnastă Asiana Peng.

Mama viitoarei mirese are, însă o problemă mare! Nu a fost chemată la nuntă, însă asta nu e tot. Femeia o face în fel și chip pe Corina Caciuc, iar despre Reghe spune că nu ar avea bani pentru nunta fiului cel mare.

Silvana Peng: „Ar face nunta, dar nu are cu ce!”

Mama gimnastei tot așteaptă invitația la nuntă și i-a transmis, de curând, un mesaj în acest sens până și Margăi Reghecampf, mama antrenorului.

Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D. A. L Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!”, sună mesajul pe care l-a transmis Silvana Peng mamei antrenorului.

Silvana Peng: „Nu mă ridic la valorea unor multimiliardari!"

Contactată de Click! și întrebată de nuntă, Silvana Peng a continutat tirada, în același ton.

Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!

Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris. Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă!

În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor.”, a  spus, nervoasă, mama Asianei.

Corina Caciuc (stânga), Laurenţiu Reghecampf (stânga) + Asian Peng și Luca Reghecampf
Corina Caciuc (stânga), Laurenţiu Reghecampf (stânga) + Asian Peng și Luca Reghecampf

Cine este Asiana Peng?

Mama fostei gimnaste Asiana Peng este româncă, iar tatăl său este chinez. Asiana are 21 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României, numărând nu mai puțin de 50 de medalii în palmares.

A participat la numeroase competiții naționale și internaționale, obținând numeroase titluri la bârnă și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Ea a participat și la show-ul „Survior România”, competiție sportivă difuzată la acel moment de Kanal D și care s-a desfășurat în Republica Dominicană.

În 2015, Asiana Peng a fost eliminată din lotul de gimnastică, în urma unui scandal. Atunci, mama sa a trimis o scrisoare ministrului Tineretului și Sportului, în care explica la ce a fost expusă fiica sa. Ea a mai vorbit și despre condițiile aspre de la lotul național, dar și despre rasism și corupție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net