Anamaria Prodan, primele declarații după ce ar fi umblat cu un bărbat însurat: «Eu nu mă fac de râs»

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a oferit prima reacție după ce s-a descoperit că iubitul bogătaș, alături de care a apărut în ipostaze tandre în weekend, era căsătorit. Impresara a dorit să lămurească situația și se jură că nu este amanta nimănui. 

Anamaria Prodan jpg

Impresara a fost prinsă cu mâța-n sac, după ce a ieșit la iveală faptul că Ibrahim Ashary, medicul arab, care ar fi răsfățat-o cu cadouri scumpe și i-ar fi cumpărat chiar și un inel, este de fapt un bărbat însurat. 

Nu rata: Anamaria Prodan, scăldată în diamante de iubitul arab! I-a dat inelul!

Anamaria Prodan se jură că nici prin gând nu i-a trecut să dea de înțeles că între ea și bogătașul arab ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie, deși imaginile postate chiar de impresară de ziua onomastică, ar face pe oricine să creadă contrariul. În ciuda ipostazelor în care Anamaria Prodan a apărut alături de Ibrahim Ashary, îmbrățișări și atingeri tandre, impresara susține că nu este amanta nimănui și că nici nu poate fi vorba de o relație cu medicul arab. 

Vezi și: Anamaria Prodan, în brațele iubitului arab. El este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Reghe

Mi se pare jenant. Am declarat eu că am iubit? Am pus la descrierea pozelor ”lovemyfriend” (n.r. îmi iubesc prietenul”... asta înseamnă că e iubit? Eu am acasă 3 copii de vis pe care nu pot să-i fac de râs umblând cu un bărbat însurat. Sunt Anamaria Prodan. Nu mă fac de râs. Numele mi l-am clădit greu în mulți ani.

Nu rata nici: Anamaria Prodan a renunțat la calul alb în favoarea cailor putere! Sexy-mama face treabă într-un outfit de sute de mii

Nu apar cu bărbați însurați, nu-s amantă de meserie, nici nu am să fiu cât trăiesc. Nu mă arată lumea cu degetul, iar bărbații nu schimbă impresii între ei despre mine. Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica”, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Antena Stars.  

Click! a avut dreptate: presupusul iubit al Anamariei Prodan este însurat

Click! v-a dezvăluit încă de ieri că presupusul iubit al Anamariei Prodan, medicul estetician, Ibrahim Ashary, este căsătorit, după cum este menționat și pe profilul acestuia de social-media. De asemenea, bogătașul a șters toate imaginile pe care le postase alături de impresară, pentru a nu mai exista nicio urmă a conexiunii dintre ei. 

Anamaria Prodan a fost contactată de Click! la momentul în care au apărut primele fotografii cu ea și Ibrahim, iar impresara nu a confirmat, dar nici nu a negat vreo relație cu bogătașul. Ea a a declarat că preferă să păstreze discreția în ceea ce privește viața ei personală, în ciuda faptului că ultimele imagini pe care le postase alături de noul bărbat din viața ei au ridicat pe bună dreptate multe semne de întrebare. 

«Reghe încă nu realizează ce nume am construit eu și ce familie am construit atâta de greu, în atâția ani. Probabil e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării. Dar eu și copiii mei nu mai vrem așa ceva. Trăim departe de toți. Fericiți.

Ne trăim viața în liniște, demnitate și armonie ! Vă iubesc mult, dar vreau să închid telenovela Reghe și amanta. Noi suntem printre cele mai frumoase familii ale țării și așa vrem sa rămânem. Care a rămas în urmă... Nu ne interesează. Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urăm o viață de vis, tuturor”, a declarat, în exclusivitate Anamaria Prodan, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net