Anamaria Prodan, scăldată în diamante de iubitul arab! I-a dat inelul!

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan așteaptă să se termine divorțul cu Laurențiu Reghecampf ca să-i spună “ Da!” noului iubit, putred de bogat! De ziua numelui, sexy impresara s-a afișat cu noul inel cu diamante, primit în dar de la iubitul medic din Arabia Saudită! 

image

Sexy impresara Anamaria Prodan a plecat în Emirate ca să petreacă ziua de nume alături de noul ei iubit, cu care se și afișează în ipostaze cât se poate de romantice, prin pozele de pe profilul de pe Instagram. Impresara nu a recunoscut încă, în mod oficial, că are un nou iubit și nici nu are de gând să o facă până când se va termina divorțul de Laurențiu  Reghecampf. 

Ieri, de ziua ei, de Sfânta Maria, impresara a fost răsfățată de focosul medic arab, în brațele căruia se tot afișează, cu un inel de diamante care-ți lua, pur și simplu, ochii. 

Prodanca a ținut să imortalizeze și în pozele de pe Instagram costisitorul cadou primit de la cel care se pare că i-ar fi furat momentan inima. Inelul pare să semene cu unul care anunță logodna, însă impresara nu a vrut in ruptul capului să dea mai multe detalii despre cadoul foarte scump primit de la iubit. 

Cine e iubitul arab, putred de bogat?

Bărbatul în brațele căruia Anamaria  Prodan trăiește o nouă dragoste în Dubai este un afacerist arab, unul din cei mai mari și cunoscuți doctori plasticieni din Jeddah, Arabia Saudită.

Ibrahim este cunoscut drept unul dintre cei mai mari chirurgi plastici din golf și este un împătimit al cailor. Medicul este vedetă în Arabia Saudită și deține clinici și în Anglia, și în Dubai.

Rămâne acum de văzut dacă reputatul medic plastician, care îi “repară” impresarei inima frântă de antrenorul Laurențiu Reghecampf, va fi și următorul partener de viață al Prodancei. Se știe că impresara e foarte selectivă cu bărbații din viața ei, la acest moment. 

Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Este dintr-o altă lume, foarte de sus”, declara impresara în podcastul “ Fiță cu Adiță”, unde a recunoscut în premieră că are un iubit. 

cub divort anamaria prodan png

Are la activ două căsătorii

Anamaria Prodan a devenit cunoscută ca jurnalist sportiv, apoi ca realizatoare tv, după care s-a focusat pe o carieră în fotbal din postura de impresară FIFA. Anamaria Prodan este fiica Ionelei Prodan și a lui Traian Tănase. Impresara mai are o soră, Anca, care locuiește în America. 

În 1998, Anamaria s-a căsătorit cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, mutat și el, ulterior, în State, împreună cu care are două fete, pe Rebecca și Sarah, născute în New Jersey, Statele Unite.

În 2008, s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf, dragostea ei din tinerețe, în Las Vegas. Cei doi au împreună un băiețel, de 13 ani, care poartă numele tatălui său, Laurențiu Reghecampf Jr. 

Pe 14 octombrie 2021, Reghecampf a anunțat divorțul de impresară. Momentan Reghecampf are o relație cu Corina Caciuc, care l-a și făcut tată de băiat pentru a treia oară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net