Imagini emoționante cu Anamaria Prodan când îi cerea bani mamei ei

În anul 2014, cuplul Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf făceau furori. Cei doi erau protagoniștii unui reality-show, cu tentă umoristică, în care publicul putea să vadă stilul de viață al celebrei familii, dincolo de lumina reflectoarelor.

Anamaria și mama ei, regretata solistă Ionela Prodan
Anamaria și mama ei, regretata solistă Ionela Prodan

În același show, de la Euforia TV, actualul Happy Channel, un rol principal era jucat de nimeni alta decât mama Anamariei, regretata artistă Ionela Prodan.

După atâția ani, privind imaginile de arhivă, spectatorul este uluit de imagini și de dinamica acțiunii. Anamaria Prodan era fiica ascultătoare, cu ceva rețineri față de mamă, iar îndrăgita interpretă de muzică populară era cea mai matură persoană din universul acelei perioade.

Din imaginile de arhivă se poate observa cât de mult îi seamănă Ana mamei ei

Cu o voce puternică, precum a Mariei Tănase, și un ton decis, Ionela Prodan își impunea punctul de vedere, Anamaria fiind precaută și atentă în prezența acesteia.

Se poate observa, cu ușurință, cât de mult seamănă Anamaria, în prezent, cu Ionela Prodan, din acest punct de vedere.

Bineînțeles, discuțiile dintre cele două ajungeau și la mici controverse, atmosfera fiind una cu adevărat amuzantă. Într-unul dintre episoade, Anamaria Prodan punea la cale o afacere.

Citește și: Anamaria Prodan a renunțat la calul alb în favoarea cailor putere! Sexy-mama face treabă într-un outfit de sute de mii

Banii mei sunt banii mei și stau acolo, undeva bine. Banii mamei sunt baii noștri și stau la mine. Dacă îi cer bani, m-am scos!”, punea Anamaria planul la cale.

Cum dă ochii cu ea, Ionela Prodan „miroase” imediat despre ce ar putea fi vorba. „Ți-am mai spus despre business-ul acela cu plăcintele”, încerca Anamaria, cu un ton mieros să își vândă ideea.

Mă faci de râs? Plăcinte, auzi! Făcea mamaie plăcinte. Ce facem, ne întoarcem la mamaie? Tu trebuie să ajungi la înălțime. Fac alea gogoși umflate, gogoșa înfuriată și mai facem și noi? Business-ul ăsta e o rușine!”, își aducea Ionela Prodan fiica cu picioarele pe pământ.

Reality-show-ul a fost realuat în 2020

Discuția continuă, amplificată, într-un stil umoristic specific, regretata artistă fiind magistrală.

Reality-show-ul „Prodanca și Reghe” ar fi trebuit să aibă și o continuare, în 2020, rebranduit „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”.

Prima ediție fusese un veritabil succes și fusese realizată într-o perioadă în care acest tip de divertisment era la modă printre vedete. Apăreau în reality-show-uri Irinel și Monica Columbeanu, Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu și chiar familia lui Vali Vijelie.

Citește și: Divorțul o face să strălucească! Anamaria Prodan este într-o formă de zile mari: «Trăiesc, iubesc, dar nu fac copii cu toți care trec pe la toate»

Noul show a debutat în februarie 2020, ultimul episod fiind emis în aprilie 2020. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net