Reghe e în culmea fericirii! Antrenamentele sale cu echipa din Baku au dat roade!

Antrenamentele lui Reghecampf încep să dea roade! Neftchi Baku a reușit să câștige meciul împotriva echipei Aris Limassol cu un scor impresionant de 3-0.

După un meci pierdut cu 0-2 în prima tură, se pare că azerii au reușit să se impună în fața echipei din Cipru, ducându-l pe Reghecampf în culmea fericirii, așa cum a notat și GSP

Neftchi Baku, pe culmi mari

Aceasta este prima performanță notabilă a lui Laurențiu Reghecampf de când este antrenorul echipei Neftchi Baku din Azerbaidjan. Reamintim, Reghecampf a ajuns antrenor al azerilor pe data de 22 iunie, după o perioadă în care se credea că cariera lui e pe sfârșite.

Citește mai multe informații despre echipa din Baku: Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Neftchi Baku: «E bine că n-a aflat nimeni de negocieri»

Meciul azerilor a fost foarte tensionat. Jucătorii au intrat decisiv, având o agresivitatea nemaipomenită. După două cartonașe galbene ce au fost acordate, a venit și momentul oportun: primul gol, semnat de către jucătorul Godsway Donyoh, la minutul 38. 

După care, am avut parte și de alte străluciri ale vedetelor lui Reghecampf. L-am avut pe Eddy Silvestre, care a reușit să marcheze un gol în minutul 57, dar și pe Kenny Saief, care a reușit să marcheze un gol tocmai la minutul 62. 

Află mai multe informații despre situația Prodan - Reghe: Continuă scandalul! Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan!

Echipa Neftchi Baku nu este o echipă de Liga a 2-a. Aici discutăm despre campioana Azerbaidjanului, care a reușit să surprindă pe toată lumea cu performanțele sale unice. 

Așadar, treaba lui Laurențiu Reghecampf se complică de la un meci la altul, deoarece așteptările jucătorilor, fanilor și chiar a fotbalului românesc se măresc pe măsură ce Neftchi Baku reușește să bifeze victorii după victorii.

În momentul în care a preluat postul, Laurențiu Reghecampf a declarat pentru Neftchi TV că scopul său este câștigarea campionatului, dar și o mai bună dezvoltare a echipei în cadrul Conference League. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net