Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Neftchi Baku: «E bine că n-a aflat nimeni de negocieri»

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf și-a găsit o nouă casă. Acesta a fost numit în funcția de antrenor principal al echipei Neftchi Baku, din Azerbaidjan, cu un contract ce se întinde pe două sezoane. 

Încheierea contractului cu Universitatea Craiova a născut foarte multe reacții, mai ales din partea fostei sale soții, Anamaria Prodan, care a afirmat că Reghecampf se află într-un moment sensibil al carierei sale.

Citește mai multe despre acest subiect: Anamaria Prodan, reacție dură după ce Reghecampf a părăsit Universitatea Craiova: «Va fi compromis»

Laurențiu Reghecampf, salariu de 40.000 de euro pe lună

Totuși, se pare că lucrurile nu stau așa, deoarece Laurențiu Reghecampf îi va lua locul lui Samir Abasov, care are un titlu câștigat în 2021, alături de Neftchi. 

Potrivit informațiilor furnizate de ProSport, se pare că Laurențiu Reghecampf se va bucura de suma de 480.000 de euro per sezon. Mai exact, 40.000 de euro pe lună.

Neftchi Baku nu este o echipă de Liga a 2-a. Noua echipă pe care o va antrena Reghecampf are la activ nouă victorii în Campionatul Azerbaidjanului și șapte victorii importante în Cupa Azerbaidjanului. 

Te-ar putea interesa și: Demiterea lui Reghecampf a înfuriat fanii olteni

În cadrul unui interviu acordat pentru Neftchi TV, noul antrenor al echipei din Baku, Laurențiu Reghecampf, a afirmat că obiectul său la această echipă este câștigarea campionatului, dar și o dezvoltare mult mai bună în Conference League.

Pentru noul antrenor român, experiența este complet diferită față de cele întâlnite până acum. Reghecampf a mai antrenat în Bulgaria, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite, 

Reghecampf are un CV foarte frumos în spate. Încă din 2010, acesta și-a început cariera la Gloria Bistrița. Ulterior, în 2011, acesta a pregătit pentru o lună echipa FC Universitatea Craiova, echipă aflată sub conducerea lui Adrian Mititelu. 

Acesta a mai activat și la CS Snagov, Concordia Chiajna, Steaua, unde a reușit să câștige două titluri, în 2013 și 2014, dar și la Al Hilal Riad, FCSB, Litex, Loveci, Al Wahda și Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net