Demiterea lui Reghecampf a înfuriat fanii olteni

Nu este deloc liniște în Craiova. Decizia patronului Universității de a-l înlocui pe Laurențiu Reghecampf chiar înaintea startului pregătirii cu Laszlo Balint a inflamat serios spiritele în rândul fanilor olteni, lucru recunoscut inclusiv de Mihai Rotaru, cel care susține clubul. Se anunță o vară fierbinte și la propriu și la figurat la Craiova.

laurentiu reghecampf jpg
Laurențiu Reghecampf

E revoltă în Craiova. Suporterii cred că am făcut greșeli peste greșeli. Noi sperăm ca timpul să ne dea nouă dreptate. Niciodată nu am fost contestați ca în acest moment. Noi trebuie să demonstrăm că ne-am făcut treaba bine”, a declarat patronul Științei, Mihai Rotaru, la Digi Sport, după cum consemnează gsp.ro. Pe rețelele sociale fanii oltenilor nu s-au sfiit să-și exprime dezacordul cu privire la înlocuirea lui Reghecampf, un antrenor care a demonstrat că poate schimba în bine fața echipei, dar care a fost lipsit de noroc și poate de inspirație exact în meciurile decisive, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, din semifinalele Cupei României. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care a fost demis, chiar dacă până săptămâna trecută toată lumea trimitea semnale în presă că totul e lapte și miere la Craiova.

Au fost și lucruri bune pe vremea lui Laur, am dat goluri, dar vreau să nu mai văd așa multe înfrângeri. A fost un disconfort că am avut 11 înfrângeri în campionat și două în Cupă. Asta vrem să nu mai vedem la echipă. Sunt și clauze. Când nu sunt îndeplinite obiectivele, sunt discuții. Anul acesta, discuțiile cu Laurențiu au început pentru că nu am luat Cupa”, a declarat președintele Universității, Sorin Cîrțu, în conferința de presă de la prezentarea noului antrenor, Laszlo Balint.

În ceea ce-l privește, patronul Științei, Mihai Rotaru, a declarat cu privire la demiterea lui Reghe: ”Îmi e greu să spun data când am hotărât acest lucru. Cu ceva timp în urmă. Să spunem că de o săptămână au fost discuțiile cu Laurențiu Reghecampf. Am vrut să îmbunătățim anumite lucruri, dar el mergea în stânga, noi în dreapta și am luat hotărârea să încheiem contractul. Au fost discuții legate de partea financiară, de reziliere, dar ne-am despărțit prieteni. La Craiova, am impus o rigurozitate strictă la nivel administrativ. Mi-am dorit ca această rigurozitate să meargă și în plan sportiv. Nu înseamna că a făcut ceva greșit”, a spus omul de afaceri la Digi Sport.

”El mergea în stânga, noi în dreapta”

Unii fani îl acuză pe Rotaru că ar fi plecat urechea la vorbele fostei soții a lui Reghecampf, impresarul Anamaria Prodan. Aceasta a recunoscut în repetate rânduri că este foarte bună prietenă cu afaceristul, iar una dintre declarațiile date de acesta în interviul acordat postului de televiziune amintit a părut să le dea apă la moară contestatarilor, chiar dacă demiterea nu a avut loc după ce tehnicianul a vorbit în premieră de despărțire și de noua lui familie: ”Sigur, nu e ușor să treci prin astfel de momente. Nu e plăcut ca echipa ta să fie asociată în spațiul public cu astfel de evenimente. Nu a contat în această decizie, pentru că ar fi existat o tentativă de despărțire mai de mult timp. Într-adevăr, nu e plăcut, dar Laur nu a greșit cu absolut nimic față de club. Nu mi-a plăcut că a fost la «Fiță cu Adiță», la Craiova. A fost invitat la un podcast. Am concediat și ofițerul de presă după acel moment. Mi-a părut rău pentru el, dar noi nu vrem acel tip de expunere. Nu am zis că e grav, dar noi vrem altă abordare”, a explicat Mihai Rotaru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
brenciu si nevasta jpg
laura cosoi
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alessia Raiciu 3 webp
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg
Argint tenis de masa jpg
David Popovici aur la Europene jpg
Echipa de canotaj jpg
simona halep trofeu toronto 2022 jpg