EXCLUSIV Elena Merișoreanu, în lacrimi despre divorțul dintre Ana și Reghe! Ce i-a lăsat Ionela Prodan cu limbă de moarte


    Elena Merișoreanufoto: Click!
Elena Merișoreanufoto: Click!

Elena Merișoreanu este încă în șoc de când a aflat că Anamaria Prodan, fiica bunei ei prietene, regretata Ionela Prodan, divorțează după 13 ani de căsnicie! Elena Merișoreanu a venit la lansarea cărților autobiografice ale Anamariei și i-a stat alături impresarei, vădit afectată de divorțul în care se află. Merișoareanu a dezvăluit ce rugăminte i-a lăsat Ionela Prodan cu limbă de moarte pe patul de spital !

Elena Merișoreanu a fost ultima cântăreață și colegă care a mai văzut-o în viață pe Ionela Prodan. A fost la ea la spital înainte ca marea artistă să-și dea duhul, iar Ionela Pordan a rugat-o atunci, cu limbă de moarte, să aibă grijă de fetele ei, și mai ales de Anamaria.


    Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțeazăfoto: Click!
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțeazăfoto: Click!

”I-am promis Ionelei pe patul de moarte că voi sta lângă Anamaria până închid ochii!”

Acum Elena Merișoreanu asistă neputicioasă la suferința impresarei, căreia soțul i-a cerut divorțul după 13 ani de căsnicie! ”I-am promis Ionelei pe patul de moarte că voi sta lângă Anamaria până închid ochii! Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste greutăți, peste necazuri. Este o femeie foarte puternică și sunt convinsă că va trece cu bine peste toate, cu bune cu rele. Are copiii aproape de ea și eu, și familia mea, o să fim alături de ea. Ionela, la spital, când am fost, mi-a zis: <ai grijă de fetele mele!> Am fost șocată și sunt încă șocată de divorț. Încă mai sper că va fi bine. Știe Dumnezeu! Anamaria va trece cu bine și eu încă mai sper că poate se vor împăca. Măcar pentru minunăția asta de copil!”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru Click.ro.

Anamaria Prodan ș Laurențiu Reghecampf, divorț la secret, Judecătoria Buftea!

Dosarul de separare legală a soților Prodan-Reghecampf a fost deja depus la Judecătoria Buftea, anunță Wowbiz.ro. Antrenorul Universității Craiova a anunțat, încă de acum două săptămâni, în mod public, că a depus actele de divorț pentru a se separa oficial de impresara Anamaria Prodan. Dosarul de divorț se va judeca ”la secret”, la solicitarea expresă a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan: „Îmi doresc să nu decadă!”

La lansarea celor două volume autobiografice, Anamaria Prodan i-a urat lui Laurențiu Reghecampf noroc în noua lui viață. „Sunt într-o perioadă perfectă. Trăiesc niște momente senzaționale alături de copiii mei și alături de prietenii mei. Sunt atât de sus încât nu pot să văd mizeria respectivă! Nu ne interesează. Trăim cu amintirea unui soț extraordinar, un tată extraordinar, care efectiv a decis să plece pe un alt drum. Fiecare e liber să-și aleagă drumul în viață, sus sau jos! Să-i dea Dumnezeu multă fericire, înțelepciune, să nu uite că noi familia l-am dus pe culmi. Îmi doresc să rămână acolo și să nu decadă! Dumnezeu ne dă lucruri în viață și ni le ia tocmai ca să ne fie bine”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
pamela anderson jpeg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png