Reghe și Corina Caciuc, în tandrețuri, la piscină. Antrenorul e topit după iubita lui

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, au plecat într-o superbă vacanță împreună, în Dubai, «Paradisul Bogaților», unde altundeva. Cei doi au postat o fotografie de colecție împreună, la piscină și par mai îndrăgostiți și mai pasionali ca niciodată.

image

Reghe și Corina se iubesc precum doi adolescenți, dovadă că au făcut o escapadă în Dubai, pentru a petrece câteva momente de neuitat împreună. Antrenorul și iubita sa au trecut cu bine peste o perioadă foarte tensionată, în care scandalurile generate de divorțul lui Reghe cu Anamaria Prodan erau la ordinea zilei. 

Citește și: Asiana Peng, în scandal cu mama sa pentru Luca Reghecampf! „Nu trebuie să mă mărit ca să se ducă la groapă liniștită!”

De la venirea pe lume a fiului Corinei Caciuc și a lui Laurențiu Reghecampf, furtuna s-a mai liniștit, iar cei doi se simt mai fericiți ca niciodată, încercând să fie cei mai buni părinți pentru fiul lor, micuțul Liam. 

Nu rata nici: Replica dură a Prodancei în scandalul pensiei alimentare:”Te faci de râs, Reghe! Vrea să plătească, dar nu are bani!”

Recent, Reghe a dus-o pe mama fiului său, Corina, într-o vacanță fabuloasă în Dubai, căci iubita lui merită o relaxare în «Paradisul Bogaților», după ce a trecut prin atâtea peripeții de dragul antrenorului, a suportat oprobiul public dar și săgețile veninoase ale Anamariei Prodan.

Vezi și: Scandal pe bani între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a decis Tribunalul?

Reghe a publicat recent o imagine absolut superbă cu iubita sa, Corina Caciuc, în timp ce stau îmbrățișați în piscină precum doi îndrăgostiți. Partenera antrenorului arată ca o divă, cu ochelari de soare la ochi și o piele arămie sărutată de soare...și de Reghe. 

Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan

În vară, Laurențiu Reghecampf a avut parte de o lovitură din partea Anamariei Prodan care l-a executat silit pe fostul ei soț, motivul fiind faptul că antrenorul nu ar fi plătit pensia alimentară pentru Bebeto, de doi ani de zile. 

«El nu a achitat nimic în doi ani de zile! Ce face el acum nu face decât să-și batjocorească propriul copil, să se facă de râs! A arătat tuturor ce fel de bărbat și de tată este! Prin tot ce a făcut până acum nu a făcut decât să lupte împotriva propriului copil, nu a soției!», a declarat la acel moment în exclusivitate Anamaria Prodan pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net