Filmul bătăii dintre Reghe si Anamaria Prodan! În ce hal s-au lovit în parcare

Ultima actualizare:

Click! vă prezintă filmul bătăii dintre Reghe si Anamaria Prodan! Imaginile sunt absolut șocante. Cele două vedete s-au luat la ceartă și s-au lovit în parcare. Hai să vezi scenele uluitoare și momentul în care foștii parteneri de viață își împart pumni chiar în mijlocul străzii.

image

Scandalul monstru a avut loc la vila din Snagov deținută de Ana Maria Prodan, unde s-a lăsat cu palme, pumni, degete în ochi, zgârieturi și tras de păr. Din filmare se poate vedea cum Laurențiu Reghecampf, după o discuție mai aprinsă, o lovește pe celebra impresară chiar în mijlocul străzii. Apoi, lucrurile escaladează.

Citește și: Reghe, chemat de urgență în țară

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Reghe începuse, de fapt, de joi, 22 septembrie, atunci când antrenorul a fost audiat la IPJ Ilfov, la Serviciul de Investigare al Infracțiunilor Economice, după o plângere penală depusă de impresară împotriva lui.

Ce s-a întâmplat apoi este absolut tulburător. Iată imaginile șocante care au fost surprinse pe stradă în ziua de vineri, 23 septembrie 2022, la Snagov.

Imagini incredibile cu Reghe si Anamaria Prodan

În imagini se observă cum antrenorul pare să o lovească primul pe fosta lui soție. Ulterior, Ana Maria Prodan ripostează cu un pumn, iar apoi lucrurile scapă complet de sub control.

La doar câteva ore după scenele violente de la vila impresarei din Snagov, AnaMaria Prodan a făcut noi dezvăluiri privitor la motivul scandalului.

Vezi și: Anamaria Prodan, în brațele iubitului arab. Cu el l-a înlocuit pe Reghe? 

Ana Maria Prodan, declarații după scandalul violent de vineri seară, de la Snagov

 „Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului.

Nu mă interesează amanta lui Reghecampf, sau Reghecampf. Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amanta, a considerat că este bine să ne batjocorească!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Vezi AICI toată declarația făcută de Ana Maria Prodan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net