Laurențiu Reghecampf a ieșit «șifonat» din altercația cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț și se pare că nu vor ajunge curând la un numitor comun. Vineri seară, pe 23 septembrie, foștii parteneri de viață și-au aruncat cuvinte dure și s-ar fi ajung și la violență fizică. În mod cert, Reghecampf a ieșit destul de șifonat din altercație. 

cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui episod neplăcut. Conform spuselor impresarei, Laurențiu Reghecampf a pătruns, fără să aibă permisiunea, în casa ei din Snagov și a început să înjure și să arunce acuzații. La un moment dat, spiritele s-au încins, iar foștii soți au ajuns să apleze la violența fizică pentru a tranșa conflictul. 

Citește și: Anamaria Prodan, furibundă la ieșirea din secția de Poliție 

«Laurențiu Reghecampf a venit duhnind a alcool la Poliție, nu vrea să dea probe de sânge. Dacă o să-l vedeți cum arată. Nu se poate să dea buzna prin efracție în casă. A venit, a început să înjure, a dat în nas! 

L-a amenințat pe copil, că-l ia cu forța, m-a lovit! A venit să aducă invitația vecinului nostru. Bebeto l-a rugat să plece din casă!

M-a lovit peste față. M-a pus la pământ. Pe Eugen, șoferul, l-a tras din mașină, l-a pus la pământ, l-a amenințat cu moartea. Am încercat sa-l calmez! Atât de mult ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat!», a povestit Anamaria, la ieșirea din secția de Poliție. 

Vezi și: Anamaria Pridan, în brațele iubitului arab. El este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Reghe? 

Laurențiu și-a acoperit urmele conflictului cu o șapcă 

Impresara l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că a mers în stare de ebrietate și a început să facă scandal. De cealaltă parte, fostul antrenor al Universității Craiova a depus plângere la Poliție, acuzând că a fost agresat de fosta soție. Laurențiu Reghecampf s-a ales cu două dosare penale și ambii au primit un ordin de restricție împotriva celuilalt valabil pentru cinci zile. 

La ieșirea din secția de Poliție, starea de agitație a impresarei era evidentă. A oferit declarații, vizibil afectată de cele petrecute. Laurențiu Reghecampf a preferat să nu discute despre evenimente, însă urmările conflictului au fost vizibile pe chipul său. Antrenorul și-a protejat fața cu o șapcă, însă câteva zgârieturi și o vânătaie la ochiul stâng au putut fi sesizate! 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
foto1 ElenaB jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG