O recunoști? Cum arată Anamaria Prodan ca NFT?

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan nu se dezminte! În plin divorț, impresara pare a fi preocupată numai și numai de afaceri. Anamaria Prodan lansează pe 14 septembrie, la Dubai, propria colecție de NFT-uri. Avatarul digital al impresarei reproduce întocmai trăsăturile fizice ale impresarei.

cub anamaria prodan png

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura pe piața cryptomonedelor, dar și a NFT-urilor. Astfel, impresara se poate mândri că este prima femeie de afaceri din România care își lansează propria colecție de NFT-uri.

Proiectul „Anamaria Prodan NFTs” va fi lansat miercuri, 14 septembrie, în cadrul unui eveniment de anvergură, organizat la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, acolo unde impresara își petrece aproape tot timpul în ultima vreme.

„Sunt sigură că va avea un succes foarte mare!”

Piața actuală a NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de piața cryptomonedelor și cea a NFT-urilor. Fac parte din mai multe proiecte frumoase, unul dintre ele fiind CyCoin în care sunt investitor majoritar și care o să fie lansat în viitorul apropiat.

În mod evident, proiectul Anamaria Prodan NFTs este unul de suflet pentru mine și sunt sigură că va avea un succes foarte mare. Am lucrat cu o echipă creativă de profesioniști și advisors, experți în domeniul blockchain și, implicit, în tot ceea ce înseamnă piață de NFT-uri și sunt convinsă că împreună vom face lucruri mari”, ne-a declarat Anamaria Prodan, încântată peste măsură de noul ei proiect.

Avatarele digitale din colecția Anamaria Prodan NFTs beneficiază de un design robotic, ce reproduce aproape identic trăsăturile fizice ale vedetei. Tatuajele impresarei sunt la locul lor, iar „dotările” sexy impresarei sunt puse și ele în evidență de o ținută cât se poate de sumară.

Ce beneficii au persoanele care vor achiziționa NFT-urile impresarei 

NFT-urile lansate de femeia de afaceri furnizează beneficii și avantaje în business, fashion și sport. Astfel, NFT-urile Fashion vor aduce ca beneficii reduceri în diverse magazine, ținute vestimentare semnate de impresară sau chiar accesorii.

NFT-urile sport vor aduce și ele celor care decid să le achiziționeze tricouri și echipamente sportive, semnate de jucătorii lor preferați și sportivi consacrați, dar și invitații la cele mai importante evenimente sportive din România.

În ce privește NFT-urile business, acestea vor oferi deținătorilor posibilitatea de a beneficia de sesiuni de coaching atât online, cât și fizic cu Anamaria Prodan pentru business development și orientare în carieră. Mai mult, deținătorii NFT-urilor din această categorie vor primi un exemplar semnat al cărții lansate anul trecut de către Anamaria Prodan, „Da, sunt cea mai bună!”.

Averea impresarei, estimată între 40 și 60 de milioane de euro

Anamaria Prodan a devenit cunoscută ca jurnalist sportiv, apoi ca realizatoare TV, după care s-a axat pe o carieră în fotbal din postura de impresară FIFA. Anamaria Prodan este fiica Ionelei Prodan și a lui Traian Tănase. 

În 1998, Anamaria s-a căsătorit cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, mutat și el, ulterior, în State, împreună cu care are două fete, pe Rebecca și Sarah, născute în New Jersey, Statele Unite. În 2008, Anamaria s-a căsătorit cu dragostea ei din tinerețe, Laurențiu Reghecampf, în Las Vegas. Cei doi au împreună un băiețel, de 13 ani, care poartă numele tatălui său, Laurențiu Reghecampf Jr.

Pe 14 octombrie 2021, Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de sexy impresară. În prezent, Laurențiu Reghecampf are o relație cu Corina Caciuc, care l-a și făcut deja tată.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este unul pe bani grei. În decembrie 2021, averea impresarei a fost estimată de o revistă de specialitate între 40 și 60 de milioane de euro.

Ce sunt NFT-urile?

Inițialele NFT vin de la non-fungible token. Token-ul este o dovadă care îi dă posesorului acces la o valoare digitală. Caracterul nefungibil presupune că token-urile nu pot fi replicate. Aceste caracteristici fac din NFT-uri bunuri digitale unice, iar acest lucru suscită interesul colecționarilor. NFT-urile nu au o existență fizică, palpabilă, ele „trăiesc” pe platforme blockchain.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net