Prodanca spune care a fost adevăratul motiv al scandalului! Ce l-a înfuriat pe Reghe?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan face noi declarații și dezvăluiri explozive legat de ce anume ar fi provocat, de fapt, scandalul violent de vineri seară, de la Snagov. Motivul este, în opinia impresarei, legat tot de botezul de duminică al fiului lui Reghecampf, dar și de unele informații apărute în spațiul public despre partenera actuală a antrenorului, Corina Caciuc!

cub anamaria prodan animat gif

 La doar câteva ore de la bătaia monstru de vineri seară de la vila impresarei din Snagov, Anamaria Prodan a face noi dezvăluiri privitor la motivul scandalului. S-a spus că, inițial, Laurențiu Reghecampf ar fi venit să-l viziteze pe Bebeto, apoi că ar fi vrut să-l ia la botezul fiului cel mic sau că antrenorul s-ar fi înfuriat că ar fi fost chestionat cu o zi înainte la Poliție, pe tema sustragerii bunurilor familiei în niște containere.

Citește și: Reghe, chemat de urgență în țară

Impresara susține, însă, că totul ar fi pornit de la unele afirmații apărute, joi, în spațiul public, conform cărora antrenorul ar fi invitat la botezul copilului său cel mic, care are loc duminică, inclusiv bărbați din trecutul actualei sale partenere de viață Corina Caicuc, de la Dubai, potrivit realitateadinmoldova.md. Afirmațiile l-ar fi înfuriat la culme pe antrenor, care a acuzat-o pe impresară ar fi instrumentat totul.

Vezi și: Filmul bătăii dintre Reghe și Anamaria Prodan! În ce hal s-au lovit în parcare

Ce zice Prodanca? „Era deranjat și alcoolizat! Băuse!”

„Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului.

Nu mă interesează amanta lui Reghecampf, sau Reghecampf. Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amanta, a considerat că este bine să ne batjocorească!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Vezi și: Anamaria Prodan, în brațele iubitului arab. Cu el l-a înlocuit pe Reghe? 

„Nu putem să stăm drepți, să ne bată Reghecampf!”

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a început, de fapt, de joi, 22 septembrie, atunci când antrenorul a fost audiat la IPJ Ilfov, la Serviciul de Investigare al Infracțiunilor Economice, privitor la plângerea penală depusă de impresară împotriva lui privind sustragerea de bunuri.

A urmat scandalul monstru, de vineri seară, de la vila Anamariei Prodan din Snagov, unde s-a lăsat cu palme, pumni, zgârieturi, tras de păr și chiar amenințări cu moartea, conform declarațiilor impresarei.

Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate, ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat, toți trei ne-am apărat, și copilul și bona, și finul meu, toți patru. Noi toți ne-am apărtat, în condițiile în care acest om era efectiv turbat!

Ceea ce se întâmplă e strigător la cer. E umilitor pentru mine și pentru copiii mei. Anturajele în care Reghecampf astăzi trăiește l-au educat într-un alt fel în care noi îl educasem pe Laurențiu Reghecampf și au scos din el un monstru, nu ceea ce noi am lucrat și am pus cărămidă și cărămidă să scoatem un produs minunat numit Reghecampf”, a mai declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

Ar putea să te intereseze și: Imagini din timpul altercației dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf 

În urma conflictului violent și a audierilor de vineri aseară, de la vila impresarei de la Snagov, autoritățile au decis să emită două ordine provizorii de protecţie și au deschis două dosare penale pentru agresiune și violenţă domestică, după cum se arată într-un comunicat al Poliției.

Joi, 28 septembrie, va avea loc o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la Judecătoria Buftea

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!