Imaginile halucinante din timpul altercației dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unor momente tensionate vineri, 23 septembrie. Cei doi foști parteneri de viață și-au împărțit vorbe grele, pumni și picioare, în văzul lumii. Imaginile care au ajuns pe mâna polițiștilor sunt unele grăitoare. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț cu scandal
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț cu scandal

Laurențiu Reghecampf s-a prezentat la casa impresarei pentru a-i face o vizită fiului său. Conform declarațiilor fostei soții, Reghecampf mirosea puternic a alcool și abia se putea ține pe picioare. Antrenorul a negat vehement acuzațiile aduse și, pentru a demonstra că nu a consumat nimic în seara cu pricina, s-a dus la spital după altercație pentru a-i fi recoltate probe biologice. 

Citește și: Divorțul o face să strălucească! Anamaria Prodan este într-o formă de zile mari 

La aproape 24 de ore de la conflict, în spațiul public au apărut imagini în care se poate vedea clar altercația dintre cei doi. Nu a fost doar una verbală, iar foștii parteneri de viață s-au îmbrâncit și nu au ezitat să folosească și forța fizică! 

Anamaria Prodan a povestit că Reghecampf a fost cel care a pornit conflictul și că acesta a degenerat, transformându-se într-o confruntare fizică. Impresara a subliniat că ea nu a dorit decât să se apare. Pe de altă parte, la ieșirea din secția de Poliție, urmele agresiunii erau evidente pe chipul lui Laurențiu Reghecampf, care avea un ochi vânăt și mai multe zgârieturi. 

Vezi și: Laurențiu Reghecampf a ieșit șifonat din altercația cu Anamaria Prodan 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț cu scandal 

Polițiștii au deschis două dosare penale pe numele lui Reghecampf, iar cei doi au primit interdicția de a se apropia unul de celălalt pentru o perioadă de cinci zile. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit anul trecut, însă decizia finală nu a fost încă pronunțată de instanță. De-a lungul timpului, ambii au vorbit despre separare, iar Reghecampf a subliniat că nu va înceta să lupte pentru fiul pe care îl are alături de impresară. 

În prezent, antrenorul trăiește o poveste de iubire cu o tânără pe nume Corina Caciuc și este tatăl unui băiețel de doar câteva luni. Despre Corina a avut numai cuvinte de laudă și nu a ezitat să vorbească despre ea la superlativ, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net