Imaginile halucinante din timpul altercației dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unor momente tensionate vineri, 23 septembrie. Cei doi foști parteneri de viață și-au împărțit vorbe grele, pumni și picioare, în văzul lumii. Imaginile care au ajuns pe mâna polițiștilor sunt unele grăitoare. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț cu scandal
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț cu scandal

Laurențiu Reghecampf s-a prezentat la casa impresarei pentru a-i face o vizită fiului său. Conform declarațiilor fostei soții, Reghecampf mirosea puternic a alcool și abia se putea ține pe picioare. Antrenorul a negat vehement acuzațiile aduse și, pentru a demonstra că nu a consumat nimic în seara cu pricina, s-a dus la spital după altercație pentru a-i fi recoltate probe biologice. 

Citește și: Divorțul o face să strălucească! Anamaria Prodan este într-o formă de zile mari 

La aproape 24 de ore de la conflict, în spațiul public au apărut imagini în care se poate vedea clar altercația dintre cei doi. Nu a fost doar una verbală, iar foștii parteneri de viață s-au îmbrâncit și nu au ezitat să folosească și forța fizică! 

Anamaria Prodan a povestit că Reghecampf a fost cel care a pornit conflictul și că acesta a degenerat, transformându-se într-o confruntare fizică. Impresara a subliniat că ea nu a dorit decât să se apare. Pe de altă parte, la ieșirea din secția de Poliție, urmele agresiunii erau evidente pe chipul lui Laurențiu Reghecampf, care avea un ochi vânăt și mai multe zgârieturi. 

Vezi și: Laurențiu Reghecampf a ieșit șifonat din altercația cu Anamaria Prodan 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț cu scandal 

Polițiștii au deschis două dosare penale pe numele lui Reghecampf, iar cei doi au primit interdicția de a se apropia unul de celălalt pentru o perioadă de cinci zile. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit anul trecut, însă decizia finală nu a fost încă pronunțată de instanță. De-a lungul timpului, ambii au vorbit despre separare, iar Reghecampf a subliniat că nu va înceta să lupte pentru fiul pe care îl are alături de impresară. 

În prezent, antrenorul trăiește o poveste de iubire cu o tânără pe nume Corina Caciuc și este tatăl unui băiețel de doar câteva luni. Despre Corina a avut numai cuvinte de laudă și nu a ezitat să vorbească despre ea la superlativ, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
dorobantu mana jpg
zodia singura de sarbatori jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Istvan Kovacs (dreapta) la CM 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg