De necrezut! Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan micuțului Liam chiar în ziua botezului

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a trimis un mesaj în ziua în care Laurențiu Reghecampf și-a botezat fiul pe care îl are cu noua sa parteneră, Corina Caciuc. Totodată, impresara a publicat și o fotografie veche în care se află alături de Reghe și de copiii lor.

Anamaria Prodan jpg

Duminică, 25 septembrie, la Biserica Dorobanți, așa cum este cunoscută Biserica Nașterea Maicii Domnului, a avut loc unul dintre cele mai importante momente din viața lui Laurențiu Reghecampf, botezul băiețelului pe care îl are împreună cu partenera sa de viață. Momentul este urmat de o petrecere într-un club din Capitală.

Vezi și: Filmul bătăii dintre Reghe și Anamaria Prodan! În ce hal s-au lovit în parcare

La doar 48 de ore de la bătaia de la Snagov, fosta soție a lui Reghe a postat un mesaj cu ocazia botezului lui Liam.

„Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi”, a anunțat Anamaria Prodan. Totodată, impresara a publicat și o fotografie veche de familie. 

Prodanca, mesaj și fotografie nostalgică în ziua botezului lui Liam

Foto: Anamaria Prodan/Instagram
Foto: Anamaria Prodan/Instagram

„Noi familia Prodan îi uram celui mic Liam viața de vis! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre !

Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani !

Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Instgram a impresarei.

Vezi și: Gigi Becali, reacție inedită după scandalul dintre Reghe și Anamaria Prodan. Ce a precizat patronul lui FCSB

Scandalul monstru dintre Reghe si Anamaria Prodan a avut loc, vineri, 23 septembrie, la vila din Snagov deținută de impresară. Vezi AICI ce a declarat Prodanca pentru Click!, în legătură cu incidentul care a șocat toată țara.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net