Corina Caciuc, iubita lui Reghe, a îmbrăcat o rochie super decoltată la botezul micuțului Liam / VIDEO

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat băiețelul, duminică, 25 septembrie, iar ținuta aleasă de fericita mămică a fost una îndrăzneață, însă nu a ieșit din zona decenței. Iubita lui Reghe a ales să poarte o rochie lungă și foarte decoltată, pe care a accesorizat-o cu un zâmbet larg, semn că deși partenerul său de viață este implicat într-un scandal, aceasta nu a lăsat nimic să îi strice evenimentul.

Iubita antrenorului a ales să poarte la petrecerea de botez creația unei bune prietene, realizată la AIDA Lorena Atelier. Corina Caciuc a avut o apariție impecabilă, dând dovadă de rafinament și bun gust, un lucru absolut normal, având în vedere rolul pe care îl are. Aceasta a purtat o rochie neagră cu o crăpătură adâncă pe picior, ce i-a scos formele în evidență.

Ca accesorii, iubita lui Laurențiu Reghecampf a optat pentru un colier superb și o pereche de cercei micuți.

Vezi și: De necrezut! Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan micuțului Liam chiar în ziua botezului

Pentru a se asorta, și Laurențiu Reghecampf a ales tot o ținută neagră, formată din două piese, pantaloni și vestă, la care a adăugat un papion și o cămașă. 

Și la slujbă Corina Caciuc a atras toate privirile, purtând un costum maro, format dintr-o pereche de pantaloni lungi și un sacou fără mâneci. 

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Cum s-au cunoscut?

Laurențiu Reghecampf a remarcat-o pe Corina Caciuc la o petrecere, iar de atunci au început să se apropie din ce în ce mai tare. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani, iar de atunci antrenorul se consideră cel mai fericit bărbat.

Corina Caciuc i-a dăruit lui Laurențiu în luna mai a acestui an un băiat, pe Liam Simeon. 

Deși păreau un cuplu perfect, Anamaria Prodan și Reghecampf au ales să se despartă, șocând pe întreaga lume. Au urmat valuri de acuzații, iar în urmă cu câteva zile au ajuns chiar să se bată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net