Exclusiv! Anamaria Prodan, propunere fabuloas─â ├«n Dubai. Are leg─âtur─â cu Funda╚Ťia lui Michelle Obama: "Eu c├ó╚Ötig tot"

image
Anamaria Prodan, în Dubai, alături de Dr. Daniel Leo Garcia, fondatorul "Women's Empowerment Investment Forum"foto: Instagram

Impresara FIFA Anamaria Prodan este pe cai mari, de╚Öi se afl─â ├«n centrul unui divor╚Ť r─âsun─âtor. Prezent─â zilele acestea la Dubai, Ana a primit invita╚Ťia s─â se al─âture membrilor Funda╚Ťiei lui Michelle Obama. ├Än luna februarie urmeaz─â s─â fie recompensat─â ╚Öi cu un premiu, tot ├«n cadrul unei gale, ├«n Dubai.

Reporterul Click!, prezent la gala SUPERKOMBAT Dubai 2021, a aflat c─â, ├«n luna februarie a anului viitor, Anamaria Prodan va primi o distinc╚Ťie din partea Funda╚Ťiei Michelle Obama, tot ├«n cadrul unei gale de excelen╚Ť─â, care va avea loc ├«n Dubai. Mai mult, impresara a fost invitat─â s─â se al─âture membrilor Funda╚Ťiei lui Michelle Obama. "Am primit o invita╚Ťie s─â fac parte din r├óndul membrilor Funda╚Ťiei Michelle Obama. M-au anun╚Ťat c─â este o onoare s─â m─â premieze ├«n luna februarie, ├«n cadrul celei mai mari gale", ne-a declarat Anamaria Prodan. Ea apare ├«n imaginea publicat─â pe Instagram al─âturi de cel care i-a f─âcut invita╚Ťia, Dr. Daniel Leo Garcia, fondatorul "Women's Empowerment Investment Forum", cea mai mare organiza╚Ťie din lume dedicat─â recunoa╚Öterii meritelor femeilor ├«n toate domeniile de activitate.

Mesaj pentru Gigi Becali: "Va pl─âti pentru declara╚Ťiile f─âcute"

Anamaria Prodan va fi recompensat─â cu un premiul ├«n categoria inova╚Ťii ╚Öi leadership feminin. Luni sear─â, ├«n cadrul Galei I Succes Interna╚Ťional, impresara a primit premiul pentru unul din cei mai influen╚Ťi oameni din fotbal, la nivel mondial. Anamaria Prodan a c├ó╚Ötigat recet un proces de discriminare cu patronul FCSB, Gigi Becali. ÔÇŁEu c├ó╚Ötig tot! M-a╚Ťi v─âzut pe mine pierz├ónd ceva to╚Ťi anii ace╚Ötia? Gigi Becali va pl─âti pentru declara╚Ťiile f─âcute! Are de unde!ÔÇŁ, a declarat Anamaria Prodan, ├«n exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan a f─âcut o pl├óngere la Consiliul Na╚Ťional pentru Combaterea Discrimin─ârii (CNCD), dup─â ce Gigi Becali a f─âcut o afirma╚Ťie care a deranjat-o. Ulterior, omul de afaceri a fost amendat. Anamaria Prodan a publicat hot─âr├órea luat─â de Consiliul Na╚Ťional pentru Combaterea Discrimin─ârii, ├«nso╚Ťit─â de un mesaj dedicat omului de afaceri. Suma cu care a fost amendat Gigi Becali a fost blurat─â de pe document.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png