Exclusiv! Anamaria Prodan, propunere fabuloasă în Dubai. Are legătură cu Fundația lui Michelle Obama: "Eu câștig tot"

image
Anamaria Prodan, în Dubai, alături de Dr. Daniel Leo Garcia, fondatorul "Women's Empowerment Investment Forum"foto: Instagram

Impresara FIFA Anamaria Prodan este pe cai mari, deși se află în centrul unui divorț răsunător. Prezentă zilele acestea la Dubai, Ana a primit invitația să se alăture membrilor Fundației lui Michelle Obama. În luna februarie urmează să fie recompensată și cu un premiu, tot în cadrul unei gale, în Dubai.

Reporterul Click!, prezent la gala SUPERKOMBAT Dubai 2021, a aflat că, în luna februarie a anului viitor, Anamaria Prodan va primi o distincție din partea Fundației Michelle Obama, tot în cadrul unei gale de excelență, care va avea loc în Dubai. Mai mult, impresara a fost invitată să se alăture membrilor Fundației lui Michelle Obama. "Am primit o invitație să fac parte din rândul membrilor Fundației Michelle Obama. M-au anunțat că este o onoare să mă premieze în luna februarie, în cadrul celei mai mari gale", ne-a declarat Anamaria Prodan. Ea apare în imaginea publicată pe Instagram alături de cel care i-a făcut invitația, Dr. Daniel Leo Garcia, fondatorul "Women's Empowerment Investment Forum", cea mai mare organizație din lume dedicată recunoașterii meritelor femeilor în toate domeniile de activitate.

Mesaj pentru Gigi Becali: "Va plăti pentru declarațiile făcute"

Anamaria Prodan va fi recompensată cu un premiul în categoria inovații și leadership feminin. Luni seară, în cadrul Galei I Succes Internațional, impresara a primit premiul pentru unul din cei mai influenți oameni din fotbal, la nivel mondial. Anamaria Prodan a câștigat recet un proces de discriminare cu patronul FCSB, Gigi Becali. ”Eu câștig tot! M-ați văzut pe mine pierzând ceva toți anii aceștia? Gigi Becali va plăti pentru declarațiile făcute! Are de unde!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan a făcut o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce Gigi Becali a făcut o afirmație care a deranjat-o. Ulterior, omul de afaceri a fost amendat. Anamaria Prodan a publicat hotărârea luată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, însoțită de un mesaj dedicat omului de afaceri. Suma cu care a fost amendat Gigi Becali a fost blurată de pe document.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
pom mosmon jpg
Baza militara Mihai Kogalniceanu FOTO Inquam Photos George Calin jpg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg