Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase: „Reghe nu l-a invitat pe Bebeto la botez”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Începută încă de joi, telenovela Prodan-Reghecampf se mută de la Poliție la bal, de la bal la spital și de la spital la tribunal. Vineri, cei doi s-au bătut ca-n filme la Snagov, iar duminică, impresara a anunțat că face pace pentru o zi! Motivul?! Botezul lui Liam Simeon, copilul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Bebeto, fiul impresarei, nu a fost, însă, chemat de tatăl lui să participe la botezul fratelui vitreg. Cel puțin asta susține agentul FIFA!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la cuțite
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la cuțite

Prodan: „Reghe nu și-a invitat copilul la botez!”

„Pacea” dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a durat doar o zi, anume duminică, în ziua botezului lui Liam Simeon, noul moștenitor al antrenorului. Atunci, Anamaria Prodan a lăsat garda jos și a ținut să-i facă câteva urări copilului lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc.

Citește și: Ce i-a arătat cu adevărat Anamaria Prodan lui Reghecampf pe telefon: ,,Ceea ce se vede este..."

Impresara a dezvăluit, însă, pentru Click!, că Bebeto, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, nu a fost chemat de tatăl lui să participe la botezul micuțului Liam, așa cum se speculase în presă cu câteva zile înainte. S-a spus, la un moment dat, că antrenorul de fotbal ar fi venit, vineri seară, la Snagov tocmai cu acest gând, ca să-și cheme și fiul cel mijlociu la botez.

Mai vezi și: Elena Merișoreanu a dat verdictul în «meciul» dintre Prodanca și Reghe: «Rușine să-i fie!»

Urmărește și: Reghe la proces, Prodanca la INML! De ce lipsește impresara de la Judecătorie?

„Tu vrei copilul să-ți sară în brațe, când tu îi distrugi mama, o ameninți cu moartea, o lovești?!”

Nu l-a chemat pe Bebeto la botez, nu s-a pus problema de așa ceva! Copilul nu vrea să meargă cu el! Adică, tu vrei copilul să-ți sară în brațe când tu îi distrugi mama, o ameninți cu moartea, o lovești?! Mirosea rău a alcool atunci când a intrat peste noi în casă, duhnea. Așa a zis și bona, așa a zis și copilul. Era turbat, a venit turbat peste noi în casă!

Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate, ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat, toți trei ne-am apărat, și copilul și bona, și finul meu, de fapt toți patru. Noi toți ne-am apărat, în condițiile în care acest om era efectiv turbat!", a afirmat Anamaria Prodan, după toate cele întâmplate în ultimele zile.

Trebuie să vezi și: Anamaria Prodan are lipici la tinerei! Cum a fost surprinsă în ziua în care Reghe se plimba pe la Poliție

Anamaria Prodan: „Va trăi exact o viață plină de plânsete și frustrări!"

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc l-au creștinat, duminică, pe băiețelul lor, Liam, cu mare fast. Biserica unde a fost creștinat băiețelul a fost schimbată, pe ultima sută de metri, iar perecerea cu ștaif a avut loc la Clubul Diplomaților. 

„Copilul acesta nu are nici o vină. Dacă el nu se oprește, și acest copil va trăi exact o viață plină de plânsete și frustrări, ca și ceilalți! Eu vreau atât ca el să nu uite că mai are un băiețel care merită să fie urmașul lui!”, a mai afirmat Anamaria Prodan, după botezul de duminică.

Iată și: De necrezut! Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan micuțului Liam chiar în ziua botezului

Impresara a scos certificat medico-legal după bătaie!

După bătaia de vineri seară, de la Snagov, Anamaria Prodan a mers la Spitalul Universitar, unde i s-ar fi pus piciorul în ghips. Vedeta ar fi suferit răni serioase în urma altercației cu Laurențiu Reghecampf. Ar fi vorba despre un picior rupt, ruperi de ligamente, umărul dislocat, contuzii și altele. Impresara a mers și la INML și a scos un certificat medico-legal!

Prin urmare, Anamaria Prodan a absentat de la Judecătoria Buftea, unde a avut loc, luni dimineață, un nou termen în procesul de divorț. Impresara și-a trimis doar avocații să o reprezinte. La proces a venit, în schimb, Laurențiu Reghecampf, chiar dacă chefuise toată noaptea la botezul fiului cel mic.

În urma conflictului violent de vineri aseară, de la vila impresarei de la Snagov, autoritățile au emis două ordine provizorii de protecţie și au deschis două dosare penale pentru agresiune și violenţă domestică, după cum reiese dintr-un comunicat al Poliției.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net