Anamaria Prodan are lipici la tinerei! Cum a fost surprinsă în ziua în care Reghe se plimba pe la Poliție

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Click! îți arată ce făcea Anamaria Prodan în ziua care Reghe era plimbat pe la poliție. Chiar dacă nu trecuse mult timp de la „răfuiala” din Snagov, impresara s-a hotărât să petreacă câteva ceasuri într-un loc de fițe din Capitală. Prodanca a ieșit în stil mare, așa cum doar ea știe s-o facă. Vedeta s-a aflat la volanul bolidului pe care i l-a oferit inițial lui Reghe. Paparazzi Click! au surprins-o în parcare, unde au observat și un detaliu inedit.

Anamaria Prodan are lipici la tinerei
Anamaria Prodan are lipici la tinerei

Dacă fostul ei partener făcea ture pe la poliție, Anamaria Prodan a petrecut aproape patru ore într-un restaurant de pe Șoseaua Nordului, unde s-a aflat alături de doi prieteni.

Poate te interesează: Wow! Cu ce bunătăți s-au înfrupat invitații de la botezul micuțului Liam. Tortul, atracția serii, făcut public de Reghe

Trebuie remarcat ca impresara nu se mai desparte de Ferrari-ul care a fost inițial un cadou extravagant pentru Reghe. Doar că de atunci lucurile au luat o cu totul altă întorsătură, punctul culminant fiind reprezentat de „cafteala” de vineri, 23 septembrie, când cei doi s-au luat la bătaie la Snagov, chiar în mijlocul străzii. 

Vezi și: Filmul bătăii dintre Reghe și Anamaria Prodan! În ce hal s-au lovit în parcare

La ceva timp după episodul cu pumni, țipete, zgârieturi, degete în ochi și amenințări, Prodanca a făcut furori alături de bolidul ei. Iată momentul surprins de paparazzi Click!.

Anamaria Prodan, moment inedit după bătaia cu Reghe

Secvența inedită s-a petrecut atunci când impresara a plecat de la restaurant. Prodanca a fost complimentată de catre niște tinerei pentru mașină, dar și pentru felul cum arată.

Cu siguranță nu e prima oară și nici ultima oară când se întâmplă un astfel de episod. Chiar dacă venea după un incident tulburător, Anamaria Prodan a avut prezență de spirit și le-a răspuns bărbaților cu o glumă si cu zambetul pe buze.

Vezi și: Gigi Becali, reacție inedită după scandalul dintre Reghe și Anamaria Prodan. Ce a precizat patronul lui FCSB

Anamaria Prodan, mesaj în ziua botezului lui Liam

„Noi familia Prodan îi uram celui mic Liam viața de vis! Pt a pune stop speculațiilor apărută în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Instagram a impresarei.  

Vezi și: Filmul bătăii dintre Reghe și Anamaria Prodan! În ce hal s-au lovit în parcare

Scandalul monstru dintre Reghe si Anamaria Prodan a avut loc, vineri, 23 septembrie, la vila din Snagov deținută de impresară. Vezi AICI ce a declarat Prodanca pentru Click!, în legătură cu scandalul monstru.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net