Reghe la proces, Prodanca la INML! De ce lipsește impresara de la Judecătorie?

#Exclusiv Click!

După botez, astăzi, 26 septembrie,  la Judecătoria Buftea are loc o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a ajuns la judecătoria Buftea, însă Anamaria Prodan lipsește. Impresara se resimte în urma altercației de vineri seara și a fost INML să scoată certificat medico-legal.

cub reghecamf bătaie png

După ce a jucat aseară cu ochiul vânăt la botez, Laurențiu Reghecampf s-a prezentat, astăzi, 26 septembrie, la Judecătoria Buftea pentru a tranșa divorțul de impresară. Imbrăcat cu o cămașă elegantă și cu șapca trasă pe ochi, pentru a nu i se vedea vânătăile, Reghe a mers la Judecătorie foarte fresh și bine-dispus, după botez.

Prodanca e imobilizată la pat, în ghips! Nu se mai poate mișca!!

Anamaria Prodan nu venit însă la această nouă înfățișare. După bătaia de vineri seară, însă, Anamaria Prodan se resimte! Durerile impresarei s-au acutizat în ultimele ore, așa că aceasta ar fi mers deja la Spitalul Universitar, unde i s-ar fi pus piciorul în ghips. Sursele Click! au aflat că, în acest moment, impresara este imobilizată la pat, nici nu se mai poate mișca.

Anamaria Prodan ar suferit răni serioase în urma altercației de vineri seară, de la Snagov, cu Laurențiu Reghecampf. Ar fi vorba despre un picior rupt, ruperi de ligamente, umărul dizlocat, contuzii etc. Impresara a mers și la INML ca să-și scoată certificat medical! Prin urmare, la procesul de astăzi impresara și-a trimis doar avocații să o reprezinte.

"Mirosea rău a alcool atunci când a intrat peste noi în casă, duhnea"

În urma conflictului violent de vineri aseară, de la vila impresarei de la Snagov, autoritățile au emis două ordine provizorii de protecţie și au deschis două dosare penale pentru agresiune și violenţă domestică, după cum se arată într-un comunicat al Poliției.

Mirosea rău a alcool atunci când a intrat peste noi în casă, duhnea. Așa a zis și bona, așa a zis și copilul. Era turbat, a venit turbat peste noi în casă!

Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate, ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat, toți trei ne-am apărat, și copilul și bona, și finul meu, de fapt toți patru. Noi toți ne-am apărat, în condițiile în care acest om era efectiv turbat!”, ne-a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!, după episodul violent de vineri seară, din fața vilei de la Snagov.

Între timp, scandalul dintre Laurențiu Reghecamp și Anamaria Prodan a ajuns și în Azerbaijan, țara în care activează antrenorul. Presa din Azerbaijan a relatat pe larg întreg incidentul în care a fost implicat antrenorul celor de la Neftchi Baku, redând declarațiile Anamariei Prodan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
horoscop jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
infidelitate jpeg
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg