Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe, după ce a zis că vrea să-i ia numele

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan nu este gata să renunțe așa ușor la numele de Reghecampf! Agentul FIFA i-a adresat cuvinte grele încă soțului ei, cel care a și solicitat în instanță, chiar în procesul de divorț, ca fiica Ionelei Prodan să nu-i mai poarte numele după despărțire.

Anamaria Prodan îl desființează pe Reghe: „Ei au devenit cunoscuți ca fiind soții mei!"

După bătaia de pomină din fața casei de la Snagov, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se războiesc în continuare în instanță, după ce procesul de divorț a fost amânat la ultima înfățișare.

Anamaria Prodan a aflat cu stupoare că soțul ei a solicitat în dosarul de divorț, depus la tribunalul Buftea, ca vedeta să nu-i mai poarte numele după pronunțarea separării și în acte dintre cei doi. Agentul FIFA a avut o reacție dură la auzul acestei vești și nu pare prea dispusă, deocamdată, să renunțe la numele fostului soț.

Citește și: Cât de afectat e Reghe Jr. după bătaia dintre părinți? Prodanca, despre vizita de la Protecția Copilului

Nici măcar nu m-a strigat vreodată cineva Reghecampf sau Dumitrescu. Eu sunt Anamaria Prodan, eu așa m-am născut, ei au devenit cunoscuți, normal, ca fiind soții mei. E frumos să fie așa că o familie se ajută. Nu este vorba de nume, nu are nimeni cum să ia numele. Problema este de acte!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Dacă instanța îi va da câștig de cauză antrenorului, fiica Ionelei Prodan va trebui, însă, să revină la numele de familie, pe care-l avea trecut în buletin, înainte de a-și oficializa relația cu Laurențiu Reghecampf, anume Dumitrescu. Vedeta TV i-a luat numele primului soț, după căsătorie. Astfel că, în acte, Anamaria Prodan nu mai e demult Prodan, însă poate solicita să revină la numele dinaintea celor două mariaje.

Vezi și: Video / Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la mormântul mamei sale! Muzica Ionelei Prodan răsună în tot cimitirul Bellu

Așadar, Anamaria nu se va numi însă Prodan, ci Dumitrescu, nume le pe care îl purta în primul mariaj cu Tiberiu Dumitrescu. De altfel, cele două fiice ale impresarei din prima căsnicie cu baschetbalistul, Sarah și Rebecca, poartă și ele numele Dumitrescu.

E foarte greu în America să schimbi social security, să schimbi toate actele, tu să ai un nume, copiii alt nume. Astea sunt prostii de-ale lui Reghecampf, mă rog! Nu mai contează, el ar trebui să fie mândru că-i port numele.“, a mai spus Anamaria Prodan, avertizându-l pe Reghecampf că nu va fi prea ușor să-și schimbe numele după divorț.

Anamaria Prodan: „Dacă trăia mama nu se întâmpla așa! Ea îl ținea în mână pe Reghecampf!”

La parastasul de la Cimitirul Bellu, Anamaria Prodan a afirmat că divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf nu ar mai avut loc dacă mama ei, Ionela Prodan, ar mai fi fost astăzi în viață.

Nu se întâmpla nimic dacă mai trăia ea! Mama l-a ținut în mână foarte tare pe soțul meu. L-a învățat cum să treacă peste momentele în care el nu mai putea juca fotbal, l-a povățuit în fiecare secundă a vieții pâna a murit și l-a ajutat cum nimeni nu l-a ajutat!”, a mai spus Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi, despre marea artistă Ionela Prodan, cea care i-a dat viață.

Așa cum am amintit mai sus, la finalul divorțului de Laurențiu Reghecampf, agentul FIFA ar putea face, însă, demersuri pentru a-și schimba numele de familie din buletin în Prodan, adică la numele ei de domnișoară. Legea îi permite impresarei să facă acest demers, mai ales dacă va demonstra că numele este unul de notorietate.

După bătaia ca-n filme de la Snagov, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au solicitat amândoi ordin de restricție, unul împotriva celuilalt. Judecătoria Buftea a dat sentința și cei doi nu mai au voie timp de două luni să se mai apropie unul de celălalt la mai puțin de 200 de metri.

Parastas festival pentru Ionela Prodan

Anamaria Prodan a făcut, miercuri, 6 octombrie, în ziua în care mama sa ar fi împlinit 75 de ani, un parastas festival la Cimitirul Bellu. Totul a ieșit ca la carte, iar muzica regretatei Ionela Prodan soliste a răsunat în toată zona.

Sunt de două ori cât ea de exigentă. Mi-am dorit să iasă perfect, mi-am dorit ca lumea să se bucure, mi-am dorit ca lumea să-și aducă aminte de ea ca om, ca mamă, ca femeie, ca profesor. Și se întâmplă și sunt fericită când văd lumea că zâmbește. Am plâns mult, Anamaria Prodan, de fapt, este un om sensibil nu e este om rău, este un scut pe care îl scot când încerc să mă apăr.

Trec toate, viața e făcută să fie cu bune și rele, să treci, să mergi mai departe cu capul sus, iar eu și familia mea mergem foarte mândri mai departe”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!, la parastas.

La parastasul Ionelei Prodan s-au dat de pomană mici și sărmăluțe, iar Elena Merișoreanu a smuls râuri de lacrimi cu un cântec de jale dedicat memoriei Ionelei Prodan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!