Reghe i-a dat decisiva Anamariei Prodan! Lovitură dură pentru agentul FIFA. Nu mai are încotro!

Ultima actualizare:

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a ajunge la final. În urmă cu mai puțin de două săptămâni, foștii parteneri de viață au fost protagoniștii unui episod violent, iar acum Judecătoria din Buftea a decis să îi țină departe unul de celălalt prin intermediul ordinului de protecție!

Instanța a aprobat ordinele de restricție pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Instanța a aprobat ordinele de restricție pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

După scandalul care a avut loc în fața locuinței impresarei, atât Ana, cât și Laurențiu au mers la poliție pentru a vorbi despre cele petrecute și a solicita ordin de protecție. Laurențiu Reghecampf s-a ales cu un ochi vânăt, pe care l-a afișat și la botezul fiului pe care îl are cu Corina Caciuc, iar impresara schioptează vizibil în urma schimbului de palme și vorbe dure.

Citește și: Anamaria Prodan se resimte și acum în urma bătăii încasate de Reghecampf 

Judecătoria din Buftea a analizat plângerile pe care fiecare dintre ei le-a depus și a ajuns la o concluzie clară: Anamaria Prodan nu mai are voie să se apropie la mai mult de 200 de metri de Reghecampf, casa acestuia sau locul de muncă al antrenorului pentru o perioadă de două luni de zile. În plus, orice contact cu acesta, fie el și telefonic, îi este complet interzis. 

Pe de altă pare, Laurențiu Reghecampf a primit interdicția de a se apropia de fosta sa soție la mai mult de 200 de metri, de casa acesteia sau de locul ei de muncă, pentru o perioadă de patru luni. În plus, nici Laurențiu nu are dreptul de o contacta telefonic sau de a-i trimite vreun mesaj impresarei, conform hotărârii luate de către Judecătoria Buftea. 

Vezi și: Scandalos! Anamaria Pordan și Reghecampf, noi imagini din timpul conflictului 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf s-au ales cu răni după altercația din stradă 

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au împărțit acuzații și au recurs la violență fizică, în dreptul casei impresarei. Martor la întreaga scenă ar fi fost șoferul impresarei precum și copilul pe care Ana și Laurențiu îl au împreună. După încheierea conflictului, ambii s-au prezentat la secția de poliție din apropiere, iar Ana Maria a declarat că Laurențiu Reghecampf s-ar fi aflat sub influența alcoolului atunci când a decis să apară neinvitat la ușa ei. 

Imagini ale conflictului au apărut în spațiul public și sunt unele cu puternic impact emoțional. În cadre se observă cum foștii parteneri de viață se împing și lovesc, iar la un moment dat, impresara este la pământ. Altercația a lăsat semne vizibile pe corpul celor doi, iar disputa va fi tranșată în instanță!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net