Anamaria Prodan se resimte și acum în urma bătăii încasate de la Reghe! Își schimbă silicoanele?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan se resimte și acum în urma bătăii ca-n filme cu Laurențiu Reghecampf, din fața vilei sale de la Snagov, din urmă cu o săptămână! Agentul FIFA a fost imobilizată la pat, cu piciorul în ghips câteva zile și nu a mai ajuns la procesele ulterioare altercației. Au apărut, între timp, zvonuri că vedeta TV ar fi fost lovită de Reghe și în zona pieptului și că ar trebui să-și schimbe de urgență implanturile mamare! Impresara a făcut lumină, pentru Click!

Anamaria Prodan a rămas cu silicoanele intacte după bataia cu Reghe Sursa: Instagram
Anamaria Prodan a rămas cu silicoanele intacte după bataia cu Reghe Sursa: Instagram

A fost bătaie mai ceva ca-n filme în fața vilei Anamariei Prodan de la Snagov

Vedeta și Laurențiu Reghecampf și-au împărțit pumni, îmbrânceli și palme la greu, când au dat nas în nas pe aleea din fața casei.

Imaginile apărute ulterior cu filmul întregii altercații dintre cei doi au uimit! A dat și ea, a dat și el! Ambii au ieșit cât se poate de șifonați din confruntare! Atât impresara, cât și antrenorul au ajuns a doua zi la INML, de unde și-au scos certificate medico-legale. El cu ochiul vânăt, ea cu mai multe leziuni, printre care rupere de ligamente, numeroase contuzii și un umăr dislocat.

Între timp, ar fi apărut și raportul medical de după bătaie al impresarei. Conform informațiilor vehiculate în presă, zilele acestea, Anamaria Prodan ar fi încasat și câteva lovituri în zona pieptului de la Reghe. Din ce am aflat, sânii n-au avut de suferit, însă silicoanele din posterior ar fi avut de suferit după ce impresara a făcut cunoștință cu asfaltul, fiind pusă la pământ de Reghe.

Așadar, ar fi nevoie ca Prodanca să inte în reparații capitale, după bătaia încasată de la Reghecampf? Contactată de Click!, Anamaria Prodan a făcut lumină în ce privește loviturile încasate drept în zona pieptului.

E o prostie! Nu e nimic adevărat”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Click!, infirmând faptul că s-ar fi lovit în cădere în zona implanturilor mamare.

Laurențiu Reghecampf s-a ales și el, la rândul lui, cu un ochi vânăt după bătaia cu Anamaria Prodan, vânătaie cu care a și defilat pe la botez și apoi la proces. Antrenorul a mers şi el la INML, pentru a face analize, după ce a fost acuzat de impresară că ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice atunci când a venit la Snagov.

Reghecampf s-a dus chiar la o clinică medicală privată, acolo unde i-au fost recoltate probe de sânge, rezultatul infirmând că ar fi consumat vreo substanţă interzisă.

Anamaria Prodan a suferit, într-adevăr, răni serioase în urma altercației de weekend-ul trecut, de la Snagov, cu Laurențiu Reghecampf. E vorba, însă, despre ruperi de ligamente la un picior, umărul dislocat și contuzii, în niciun caz despre spargerea implanturilor mamare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!