Anamaria Prodan, victorie în instanță împotriva lui Reghe! Antrenorul are sechestru pe bunuri

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a obținut miercuri, 28 septembrie, prima victorie la tribunal, împotriva lui Laurențiu Reghecampf, căci Judecătoria din Buftea a respins cererea antrenorului de suspendare a pensiei alimentare. Mai mult, Reghe s-a ales și cu sechestru pe bunuri. 

Anamaria Prodan, victorie în instanță împotriva lui Reghe!
Anamaria Prodan, victorie în instanță împotriva lui Reghe!

După bătaia ce a avut loc la reședința din Snagov a impresarei, iată că situația a început să se mai îndrepte, cel puțin pentru Anamaria Prodan. Judecătorii din Buftea au decis în favoarea impresarei, în ceea ce privește pensia alimentară a fiului ei cu Laurențiu Reghecampf, Bebeto. 

Citește și: Scandalos! Anamaria Prodan și Reghe, noi imagini cu impact emoțional din timpul conflictului!

În urma acestei hotărâri, lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus sechestru pe avere, pe motiv că nu a mai achitat pensia alimentară a fiului său de doi ani. Impresara a declarat, la un moment dat, că antrenorul este dator 50.000 de euro pensie alimentară. 

Vezi și: Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase: „Reghe nu l-a invitat pe Bebeto la botez”

Anamaria Prodan l-a executat silit pe Reghe în luna iulie

Impresara s-a declarat revoltată când, la începutul anului, antrenorul a depus o ordonanță prezidențială, prin care a solicitat ca pensia alimentară pentru fiul său să fie stabilită la o sumă fixă, mai mică, decât cea asupra căreia s-a convenit inițial.

Judecătorii stabiliseră ca Reghe să plătească o treime din veniturile lunare, iar după ce antrenorul a făcut apel, pensia alimentară a fost redusă la 2.000 de euro lunar, situație care a înfuriat-o la culme pe agentul FIFA. 

Nu rata nici: Ce i-a arătat cu adevărat Anamaria Prodan lui Reghecampf pe telefon: ,,Ceea ce se vede este..."

În consecință Anamaria Prodan l-a executat silit în luna iulie pe Reghe, după ce fostul soț nu mai plătise pensia alimentară de doi ani. 

„Reghecampf a introdus această Ordonanță ca să-și prelungească singur agonia, pentru că ea este temporară. Adevărata pensie alimentară se va stabili după pronunțarea procesului de divorț!

Nu știu de ce s-a vehiculat că el are salariu la noua echipă de peste 40 000 de euro, când el are doar 22.000 de mii de euro.

El nu a achitat nimic în doi ani de zile! Ce face el acum nu face decât să-și batjocorească propriul copil, să se facă de râs! A arătat tuturor ce fel de bărbat și de tată este! Prin tot ce a făcut până acum nu a făcut decât să lupte împotriva propriului copil, nu a soției!", a declarat, la vremea aceea, în exclusivitate Anamaria Prodan pentru Click!. 

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a culminat cu o bătaie

Relațiile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au început să se deterioreze din ce în ce mai mult, din momentul în care antrenorul Craiovei a făcut public faptul că și-a găsit o nouă parteneră de viață în persoana Corinei Caciuc. 

Reghe și impresara se află într-un scandal continuu de doi ani de zile, și chiar atunci când se credea că situația nu poate degenera mai mult, cei doi s-au luat la bătaie în fața vilei din Snagov a Anamariei Prodan. Impresara și Reghe au ajuns la Poliție, unde antrenorului i s-au întocmit două dosare penale și autoritățile au impus două ordine de protecție. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net