Anamaria Prodan, victorie în instanță împotriva lui Reghe! Antrenorul are sechestru pe bunuri

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a obținut miercuri, 28 septembrie, prima victorie la tribunal, împotriva lui Laurențiu Reghecampf, căci Judecătoria din Buftea a respins cererea antrenorului de suspendare a pensiei alimentare. Mai mult, Reghe s-a ales și cu sechestru pe bunuri. 

Anamaria Prodan, victorie în instanță împotriva lui Reghe!
Anamaria Prodan, victorie în instanță împotriva lui Reghe!

După bătaia ce a avut loc la reședința din Snagov a impresarei, iată că situația a început să se mai îndrepte, cel puțin pentru Anamaria Prodan. Judecătorii din Buftea au decis în favoarea impresarei, în ceea ce privește pensia alimentară a fiului ei cu Laurențiu Reghecampf, Bebeto. 

Citește și: Scandalos! Anamaria Prodan și Reghe, noi imagini cu impact emoțional din timpul conflictului!

În urma acestei hotărâri, lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus sechestru pe avere, pe motiv că nu a mai achitat pensia alimentară a fiului său de doi ani. Impresara a declarat, la un moment dat, că antrenorul este dator 50.000 de euro pensie alimentară. 

Vezi și: Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase: „Reghe nu l-a invitat pe Bebeto la botez”

Anamaria Prodan l-a executat silit pe Reghe în luna iulie

Impresara s-a declarat revoltată când, la începutul anului, antrenorul a depus o ordonanță prezidențială, prin care a solicitat ca pensia alimentară pentru fiul său să fie stabilită la o sumă fixă, mai mică, decât cea asupra căreia s-a convenit inițial.

Judecătorii stabiliseră ca Reghe să plătească o treime din veniturile lunare, iar după ce antrenorul a făcut apel, pensia alimentară a fost redusă la 2.000 de euro lunar, situație care a înfuriat-o la culme pe agentul FIFA. 

Nu rata nici: Ce i-a arătat cu adevărat Anamaria Prodan lui Reghecampf pe telefon: ,,Ceea ce se vede este..."

În consecință Anamaria Prodan l-a executat silit în luna iulie pe Reghe, după ce fostul soț nu mai plătise pensia alimentară de doi ani. 

„Reghecampf a introdus această Ordonanță ca să-și prelungească singur agonia, pentru că ea este temporară. Adevărata pensie alimentară se va stabili după pronunțarea procesului de divorț!

Nu știu de ce s-a vehiculat că el are salariu la noua echipă de peste 40 000 de euro, când el are doar 22.000 de mii de euro.

El nu a achitat nimic în doi ani de zile! Ce face el acum nu face decât să-și batjocorească propriul copil, să se facă de râs! A arătat tuturor ce fel de bărbat și de tată este! Prin tot ce a făcut până acum nu a făcut decât să lupte împotriva propriului copil, nu a soției!", a declarat, la vremea aceea, în exclusivitate Anamaria Prodan pentru Click!. 

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a culminat cu o bătaie

Relațiile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au început să se deterioreze din ce în ce mai mult, din momentul în care antrenorul Craiovei a făcut public faptul că și-a găsit o nouă parteneră de viață în persoana Corinei Caciuc. 

Reghe și impresara se află într-un scandal continuu de doi ani de zile, și chiar atunci când se credea că situația nu poate degenera mai mult, cei doi s-au luat la bătaie în fața vilei din Snagov a Anamariei Prodan. Impresara și Reghe au ajuns la Poliție, unde antrenorului i s-au întocmit două dosare penale și autoritățile au impus două ordine de protecție. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net