Nu e nuntă, e parastasul Ionelei Prodan! Incredibil ce bunătăți au fost aduse în cimitirul Bellu

Ultima actualizare:

Ionela Prodan ar fi împlinit pe 6 octombrie 75 de ani, însă o boală cumplită a ucis-o în anul 2018. Anamaria Prodan a decis să onoreze amintirea mamei sale, așa cum știe mai bine, așadar a organizat un parastas de proporții chiar în cimitirul Bellu. 

Anamaria Prodan a organizat un parastas faraonic pentru mama sa
Anamaria Prodan a organizat un parastas faraonic pentru mama sa

Anamaria Prodan și-a dorit ca ziua de naștere a mamei sale să nu treacă neobservată, astfel a organizat un parastas cum nu s-a mai văzut. Sute de sarmale, colaci, zeci de kilograme de colivă, precum și alte preparate apetisante au fost aranjate pe mese, în dreptul mormântului în care Ionela Prodan își duce somnul de veci.

Desigur, de la parastas, nu lipsesc nici vinul sau sticlele de apă la jumătate de litru. Anamaria Prodan a colaborat cu o organizatoare de evenimente pentru a se asigura că totul este pus la punct, iar mâncarea tradițional românească este delicioasă. Mama impresarei iubea mâncarea românească, iar în mod cert, Anamaria Prodan a ținut cont de acest aspect atunci când a ales bunătățile. 

Elena Merișoreanu, bună prietenă a Ionelei Pordan, a primit sarcina de a se ocupa de partea artistică. Nume importante ale muzicii populare românești vor sosi la mormântul Ionelei pentru a interpreta muzică live, în memoria prietenei lor. Elena a fost cea care le-a telefonat colegilor de breaslă și le-a lansat invitația de a participa la parastasul faraonic. 

Și acum trei ani, Anamaria Prodan a organizat un parastas grandios pentru mama sa. Atunci, impresara a scos din conturi aproape 9.000 de euro și a distribuit peste 70 de pachete oamenilor nevoiași. 

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie 2018, după ce s-a luptat o perioadă lungă cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital.

La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care a anunțat că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardio-respirator. 

Averea impresionantă a Ionelei Prodan

Averea pe care a lăsat-o în urmă a fost una frumușică, iar la un moment dat se vehicula că ea ar fi de ordinul milioanelor de euro. Fostul coleg de breaslă al Ionelei, Gheorghe Turda, este însă sceptică că Ionela ar fi reușit să acumuleze o sumă atât de impresionantă. 

  „Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante. Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu. Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani. Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire”, declara Gheorghe Turda.   

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net