Elena Merișoreanu, la parastasul faraonic al Ionelei Prodan: «O să-i cânt ceva sfâșietor!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Durere mare la parastasul Ionelei Prodan, ce va avea loc la Cimitirul Bellu, pe 6 octombrie. Marea artistă ar fi împlinit 75 de ani, dacă boala nemiloasă nu ar fi răpit-o dintre noi în urmă cu patru ani! Anamaria Prodan i-a pregătit mamei sale o pomană faraonică, cu sărmăluțe la pirostrii, făcute chiar la cimitir. Elena Merișoreanu s-a ocupat de partea artistică a comemorării. A chemat toți artiștii la cimitir, joi, ca să-i aducă un omagiu prin cântec Ionelei Prodan!

Anamaria Prodan face parastas mare la Bellu, pentru Ionela Prodan Sursa: Facebook
Anamaria Prodan face parastas mare la Bellu, pentru Ionela Prodan Sursa: Facebook

Elena Merișoreanu și Anamaria Prodan îi fac  Ionelei Prodan un parastas grandios, așa cum nu s-a mai pomenit! Cu sărmăluțe pe pirostrii și mici la grătar, chiar la Cimitirul Bellu, pe buza mormântului, și cu artiști ce vor cânta live!

Vezi și: Imagini emoționante cu Anamaria Prodan când îi cerea bani mamei ei

Elena Merișoreanu a pregătit un moment special pentru prietena ei din tinerețe, Ionela, care s-a stins în urmă cu patru ani. Îi va cânta și ea o melodie de jale, de vor plânge și pietrele de pe mormânt.

Nu rata nici: Anamaria Prodan, cu cei trei copii la mormântul mamei sale! «Îi facem pomana de patru ani la azil!»

Elena Merișoreanu: „S-a prăpădit, săraca, prea repede!”

„Parastasul o să fie strict în memoria Ionelei Prodan! Mâine făcea 75 de ani. La cimitir se vor aduce pirostrii, vor fi sarmale, mici. I-am pregătit Ionelei un cântec sfâșietor în memoria ei. O să fie ceva frumos, Ana face ceva ce nu a făcut nimeni până acum!

Am anunțat mulți artiști, unii sunt plecați însă. O să vină dirijorul alături de care a lucrat ea, dar și artiștii Petrică Pană, Georgel Nuca, Mărioara Man Gheorghe, Ruxandra Pitulice, Ștefania Rareș, Valeria Arnăutu etc.

Ilie Roșu va cânta «Fetele lui tata»! Acolo e înmormântat și soțul ei, în aceeași groapă. Ionela a murit prea repede sărăcuța, mai avea multe de spus! Ea nu e moartă, prin tot ce a lăsat ea trăiește!”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Află și: Gheorghe Turda, adevărul despre averea de milioane de euro a Ionelei Prodan: «Nu ai cum să faci atâția bani din muzică»

Elena Merișoreanu: „Toată lumea a dat în ea după moartea soțului!”

Elena Merișoreanu îi deplânge soarta prietenei sale din adolescență, Ionela Prodan. Cântăreața este de părere că artista s-a prăpădit și din cauza necazurilor de care a avut parte din plin după moartea soțului ei, Traian.

Nu am lipsit niciodată de la ziua ei, de la evenimentele copiilor. După ce a murit soțul ei, ea a fost și tată, și mamă. Presa a lovit în ea, a avut necazuri mari după moartea soțului, lucrurile care s-au vorbit atunci i-au afectat sănătatea! Eu am cunoscut-o pe Ionela de la 17 ani, nu eram niciuna măritată pe atunci!

Să le dea Dumnezeu putere lui Ana și fetei ei din America, și sora ei știu că suferă acum pentru Ana. Eu nu am stat în casă cu ea și cu Reghe. Regret tot ce se întâmplă acum cu ei, pentru că au construit un imperiu. Sper să le dea Dumnezeu înțelegere!”, a mai spus Elena Merișoreanu, pentru Click!

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani

Ionela Prodan a fost una din cele mai apreciate și iubite interprete de muzică populară din România. Trecerea ei în neființă a lăsat un gol imens în sufletele românilor.

Ionela Prodan s-a stins din viață la 16 aprilie 2018, la vârsta de 70 de ani, atunci când celebra interpretă a pierdut lupta cu cancerul la pancreas. Mama Anamariei Prodan a fost internată în spital pe data de 21 martie 2018 și a stat internată până când medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net