Elena Merișoreanu, schimbări drastice, după operația suferită: «Medicul m-a atenționat că n-o să mai merg»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Elena Merișoreanu a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre schimbările radicale pe care trebuie să le facă, în ceea ce privește stilul de viață, după ce a fost operată la ambele picioare. Îndrăgita solistă de muzică folclorică ne-a povestit, de asemenea, cum a petrecut Sărbătorile și ce se întâmplă în cariera ei artistică.

12 13 baza elena merisoreanu jpeg

După sărbătorile Pascale, Elena Merișoreanu a trecut la dietă. Artista vrea să slăbească 15 kilograme așa că a luat măsuri: mese bogate în legume, fructe, dar și multă mișcare. Nu slăbește de drag, ci de nevoie, ne-a dezvăluit în exclusivitate doamna Mery.

De sărbători a gătit cu drag și s-a înfruptat din toate bunătățile culinare.

"Vom găti sarmale, că parcă nu e sărbătoare fără ele, apoi miel, drob, stufat, ciorbă de perișoare, salată de boeuf, ouă roșii, pe care le vom face în Joia Mare. Cozonacii îi cumpăr, pentru că nu aș mai avea timp și pentru asta. Eu fac doar ciorba de perișoare și drobul de miel. Îmi place să le fac în stilul meu, ies altfel pentru că pun mirodenii multe, verdeață. La ciorba spre exemplu pun lobodă pentru că ne place foarte mult tuturor", povestea înainte de sărbători îndrăgita artistă.

Ce i-a spus medicul, Elenei Merișoreanu

Iată că răsfățul acesta are și un preț pentru că aduce cu el și kilograme în plus, iar Elena Merișoreanu recunoaște că are probleme, mai ales că surplusul de greutate îi afectează mobilitatea. Are intervenții chirurgicale la ambele picioare, iar medicul a atenționat-o: trebuie să slăbească de urgență pentru că nu se va mai putea mișca.

"Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme. Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc.", ne-a spus Elena Merișoreanu.

Iată cum a decis simpatica artistă să scape de cele 15 kilograme.

,,Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș. Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune. Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb. Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună", ne-a mai spus doamna Mery.

Nu mai acceptă orice spectacol

La 74 de ani, celebra interpretă de folclor nu a pus în cui. definitiv, portul tradițional. Va cânta până când va putea, însă acum selectează toate cântările la care va merge, pentru că e mai importanta sănătatea. În plus, are o situație financiară destul de bună, așa că îți permite să nu mai accepte orice.

„Piciorul care e operat e foarte bine, celălalt mă supără pentru că m-am pus prea forțat pe el. A treia zi de Paști trebuia sa cânt, dar stau cu familia care este sfântă pentru mine. Apoi pe data de 29-30 aprilie, cântăm la Roma, cântăm pentru Diaspora.

Nu am mai cântat decât așa, pe la aniversări, la botezuri și vă spun că sunt destul de multe cereri, dar le selectez pentru că sănătatea nu îmi mai permite. Când te duci, trebuie să stai în picioare, distanțele sunt mari uneori.

Nu e ușoară viața asta. Avem pensii bune și eu și soțul, copiii sunt la casele lor. Așa că nu mai am pentru ce alerga.", a mai povestit Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Click!.

Elena Merișoreanu se tratează cu celule stem

Diagnosticată cu artroză, medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, din Capitală, au operat-o la picior în urma cu doi ani.

Am avut dureri mari, efectiv nu am putut să mai calc deloc. Medicii mi-au spus că scap doar cu operația”, a spus Elena Merișoreanu pentru Click!. Anul trecut, cântăreața mergea frecvent la o clinică din Târgoviște, unde făcea injecții pentru a-și trata piciorul.

Toată viața am cântat pe tocuri și e foarte greu. Am un doctor la Târgoviște care îmi face injecții. Este un tratament cu celule stem. Fac 12 injecții la fiecare picior.”, ne-a spus marea artistă, vara trecută.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net