Elena Merișoreanu, case pentru refugiații ucraineni: „Fiica mea și nepoatele au cumpărat jucării și baxuri de mâncare”

#Război Ucraina-Rusia

Cântăreața de muzică populara Elena Merișoreanu este mișcată de evenimentele din Ucraina, și a decis să facă o fapta bună pentru refugiați, împreună cu familia ei.

Elena Merișoreanu își pune casele la dispoziție pentru refugiați
Elena Merișoreanu își pune casele la dispoziție pentru refugiați

Fapte, nu vorbe! În vremuri de restriște, cei care știu ce înseamnă războiul și au trăit în vremurile tulburi ale istoriei, se mobilizează. Este cazul solistei de muzică populară Elena Merișoreanu care împreună cu familia ei oferă adăpost refugiaților ucraineni.

„Sunt plecată în provincie, am fost la sora mea în Valea Jiului și ma îndrept spre casa mea și a soțului de la Șerineasa, Vâlcea. Sunt cutremurată de ce se întâmplă în Ucraina, mi-a ridicat tensiunea. Nu vom sta cu mâinile în sân, vom oferi adăpost celor care au nevoie, mai ales că am prieteni în Ucraina, pentru că am cântat de vreo trei ori în Ucraina, la Odesa și în Kiev.

Fiica-mea, Raluca, are o casa la Snagov și deja se pregătește să găzduiască o familie cu doi copii. A cumpărat alimente, și mă uit că până și nepoatele mele s-au mobilizat. Au umplut cărucioare cu jucării și baxuri de mâncare pentru duce la oamenii ăștia amărâți.”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!.

 Elena Merișoreanu: „Ne vom pune locuințele la dispoziție pentru ucraineni. Deja am primit prima familie, la Snagov"

„Aici la Șerineasa, unde e casa soțului, vom găzdui o familie, iar la București, unde e căsuța noastră, o dăm în folosință unei familii de ucraineni, până se liniștește furtuna.", a spus, pentru Click!, Elena Merișoreanu.

În același timp, doamna muzicii populare își îndeamnă și colegii să fie solidari cu frații noștri aflați în necaz. „Compătimirea nu își are rostul, trebuie să fim solidari. Mă uit că oameni simpli se gândesc la cei care nu au și vor să le ofere un adăpost, darămite noi, ăștia cu dare de mână. Îmi îndemn colegii să se mobilizeze și ei. Când vezi mamele acelea cu copii de mână și în cărucioare, cu lacrimi în ochi, nu te lasă inima. Să-i ajutăm, să nu li se spulbere visurile.", a mai spus doamna Mery, cu vocea gâtuită.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

andreea mantea
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
cub elena merișoreanu png
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png