Soliștii de folclor îl plâng pe Petrică Mâțu Stoian. Reacția sfâșietoare a Niculinei Stoican: "Doare atât de tare"

Ultima actualizare:

    Niculina Stoican
Niculina Stoican

Vestea fulgerătoare a trecerii în neființă a lui Petrică Mâtzu Stoian a șocat lumea artistică. Colegii de breaslă sunt șocați și își plâng prietenul și colegul de cântec popular. Reacția Niculinei Stoican, partenera de scenă a regretatului artist, este de-a dreptul emoționantă.

Elena Merișoreanu: “Sunt șocată! Nu mi-a spus că e bolnav”

Elena Merișoreanu i-a trimis un mesaj de susținere colegului său de scenă cu doar o oră ca acesta să piardă lupta cu viața. “Sunt șocată, nu mai am glas. Am vorbit cu el acum opt zile. Azi el mi-a trimis un mesaj de ziua mea. L-am sunat și cine mi-a răspuns mi-a spus că nu este într-o stare prea bună. Nu pot să cred că vorbesc despre el la trecut. Un coleg extraordinar. Niciodată nu am auzit că e bolnav. Nu mi-a spus că e bolnav. El și-a pierdut impresara de la Craiova. A murit. Spunea că, de când a murit femeia asta, nu mai e om. L-a șocat moartea ei, că era prea tânără. Nu pot să cred că el nu mai e printre noi. Niciodată omul ăsta nu s-a plâns că-l doare ceva. Acum nici o oră i-am trimis un mesaj: fii tare Petrică, să nu ne părăsești! Luptă cu viața!”, a spus Elena Merișoreanu cu lacrimi în ochi, la Antena 3.

Niculina Stoican: "Poate în altă lume vom cânta mai mult împreună"

Niculina Stoican a scris pe Facebook un mesaj dureros de adio. "Ar trebui să știu ce să spun, dar nu știu!!!..Și golul ăsta pe care-l simt în suflet și în minte și tristețea asta care știu că n-o să-mi mai treacă niciodată !!!!…Și doare atât de tare că-mi vine să urc în vârfu’ muntelui și să strig cât mă țin puterile și glasul pe care l-am împărțit cu TINE!!!!..Drum lin, Petre!!!…Poate în altă lume vom cânta mai mult împreună!".

Mariana Ionescu Căpitănescu: "Doamne, ce tristețe în sufletul meu"

Nu pot să cred că nu mai este Petrică…Sunt șocată de această întâmplare…Doamne, ce tristețe în sufletul meu…Am fost tristă când te-ai pensionat și nu mai eram colegi în Ansamblu’, dar acum că ai plecat de tot, nu pot să accept…Petrică, o să-mi lipsești", a scris solista Mariana Ionescu Căpitănescu, pe Facebook.

Vlăduța Lupău: "Marți am filmat împreună, ultima dumnealui emisiune"

"Drum lin spre ceruri! Marți am filmat împreună, ultima dumnealui emisiune… pe care o să o puteți urmări de sărbători! Era întotdeauna o prezență atât de faină! Un artist atât de mare și atât de omenos cu toți cei tineri și cu publicul lui! Îmi zicea cât de mult mă admiră pe mine și pe nașa mea Olguța…din rândul celor tineri! Cumplit … ce e viața! Veșnică pomenire PETRICĂ MÂȚU STOIAN”, a scris Vlăduța Lupău pe Facebook.

Citește și:

Petrică Mâțu Stoian, o căsnicie, un divorț și nici un copil. «În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții»

Petrică Mâțu Stoian a murit. Solistul era internat în stare gravă la ATI Reşiţa

Constantin Enceanu, în stare de șoc după moartea lui Petrică Mâțu Stoian: «Am încercat să-l aducem în Capitală»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
IMG 3196 png
banner marmureanu
cub anamaria prodan bebeto png
image
actualitate.net
image
actualitate.net