INTERVIU Elena Merișoreanu se resimte după Covid și după două operații grele. Ce decizie fermă a luat solista


    Elena Merișoreanufoto: Click!
Elena Merișoreanufoto: Click!

La 72 de ani, Elena Merișoreanu s-a confruntat anul acesta cu mai multe probleme de sănătate. La sfârșitul lunii septembrie a fost diagnosticată pozitiv cu Covid-19, fiind internată la spitalul Matei Balș. În luna mai artista s-a operat și de fiere, fiindu-i scoase atunci cele 60 de pietre care ar fi putut să îi pună viață în pericol, apoi a avut probleme și cu picioarele. Dar viața merge înainte! Elena Merișoreanu se simte bine acum după toată agitația cu problemele de sănătate și intenționează să se opereze și la celălalt picior. Ce mărturisiri ne-a făcut vedeta, aflați din interviul exclusiv pentru Click!

  • Click! Cum vă simțiți acum, după coronavirus? Ați rămas cu probleme de sănătate, aveți restricții din partea medicilor?

Elena Merișoreanu: Eu am ieșit foarte bine din spital, mulțumesc bunului Dumnezeu și medicilor de la Matei Balș, care m-au îngrijit extraordinar, nu numai pe mine, ci pe toată lumea. Îi prețuiesc pe medici pentru că fac eforturi ieșite din comun ca să salveze vieți. Dacă nu m-aș fi dus la timp la spital, și așa m-am dus foarte târziu, astăzi nu mai vorbeam, nu mai eram... Am făcut pneumonie cu 8% puțin, dacă mai stăteam...și am ieșit de la spital cu 0%, saturația 99... Acum, ce-i drept, cam obosesc, dar trebuie să fim atenți că asta e o boală după care nu cred eu că nu rămânem cu ceva. Pentru cei tineri e mai ușor, dar eu la vârsta mea trebuie să am foarte mare grijă, sunt foarte selectivă și la televiziuni, la spectacole nu mai vorbesc. Am avut Revelioane, am refuzat, a trebuit să plec în Australia, am contramandat tot, trebuia să merg, că am un fin acolo care face 3 ani și tot îmi trimit bilete să mă duc să îi tai moțul, dar nu m-am dus de frică, până acum au fost și ei într-o carantină totală, dar acum le-a dat drumul.

  • Ați avut probleme și cu piciorul.

M-am operat și mă mai operez, să văd! Stau așa, că nu prea mă mai lasă ai mei să mă operez înainte de Sărbători, dar aș vrea să mă operez și la celălalt picior, pentru că cel la care m-am operat nici nu simt că îl am. S-ar putea să mă operez și până de sărbători că oricum nu mă mai duc nicăieri.

  • Cum sunt sărbătorile la dumneavoastră? Gătiți? Ce nu vă lipsește de pe masa de sărbători?

O, Doamne! Atât sunt de frumoase și cred că sunt cea mai bogată, că sunt cu familia! Am 4 nepoți, când îi văd pe toți, mulțumesc! Fetele, ginerele, soțul meu, noi doi suntem plini de umor și ne place să facem glume și soțul meu de câte ori mă vede că plec, iau costumul și mă vait, când mă vede pe la poartă zice: “Mai uită-te și în buletin să vezi câți ani ai și pe urmă mai pleacă!” (râde). După boala asta și cu Coronavirusul trebuie să mănânci mai consistent și mai bine. M-am operat și de fiere. Anul ăsta a fost mai greu. Domnul profesor Stoica de la Foișor îmi spune cum de mai pășesc cu piciorul, mi s-a terminat cartilagiul, s-a ros, se freca os pe os.  «Cum mai poți să mergi?», 25 de infiltrații cu celule stem am făcut, nimic, nu au avut efect, apă de ploaie. 

  • Dar sunteți frumoasă mereu,  arătați foarte bine! Cum va intretineți?

Nu am niciun secret. Îmi dau cu Apidermin de la 16 ani, am învățat de la Ștefania Rareș. Dacă mă dau cu alte creme, mă umflu și mă umplu de bube. Primesc creme scumpe, dar ale noastre, cele românești, îmi fac bine.

Citește și:

EXCLUSIV Soțul Elenei Merișoreanu, internat în stare gravă cu Covid: "Dacă nu ai pile, te mănâncă viermii". Și nepoatele au avut boala

Elena Merișoreanu a rămas cu sechele după Covid! «Obosesc, abia mă plimb prin curte»

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png