Anamaria Prodan, parastas cu cântec și sute de sarmale pentru Ionela Prodan

Anamaria Prodan nu are o clipă de odihnă! Impresara intenționează să organizeze un parastas de amploare pentru mama sa, Ionela Prodan, care ar fi împlinit vârsta de 75 de ani. Se pare că până și cele mai mici detalii sunt puse la punct, iar impresara nu s-a dat în lături de la nimic. 

Ionela Pordan ar fi împlinit 75 de ani pe 6 octombrie
Ionela Pordan ar fi împlinit 75 de ani pe 6 octombrie

Este cunoscut că Anamaria Prodan nu ține cont de bani atunci când este vorba despre persoanele la care ține. Impesara a iubit-o profund pe mama sa, regretata Ionela Prodan, așadar vrea să organizeze un parastas ca la carte în memoria artistei. 

Parastasul va avea loc în cimitirul Bellu, iar conform celei care se ocupă ca evenimentul să decurgă conform cerințelor impresarei, nu va lipsi mâncarea tradițională, preferata Ionelei Prodan. 

Citește și: Cum a câștigat Ionela Prodan două milioane de euro 

„Se vor face sarmale, la pirostrii, la fața locului, le vom mai da un clocot acolo, în cimitir. Va fi și mămăligă. Se vor face și mici, la grătar. Se pregătește și ciorbă de fasole cu ciolan. Va fi meniu românesc. Vom face 250 de sarmale, vreo 150-200 de mici și în jur de 80 de porții de ciorbă de fasole, e un ceaun din acela mare", a povestit organizatoarea. 

În plus, conform acesteia, la mormântul Ionelei Prodan se vor adunca artiști care au cântat alături de ea și colegi de breaslă care au respectat-o. Mai mult decât atât, vor interpreta, ca în vremurile bune, unul-două cântece, chiar pe aleea cimitirului! 

„Va fi și cor, vom instala și o stație de sonorizare, tragem curent, am primit și aprobările necesare. Vor cânta toți câte o piesă, două în memoria Ionelei Prodan. Ionuț Sidău, cel care imită vocea artiștilor de muzică populară, va face o piesă de-ale Ionelei Prodan, ca și când ar fi ea acolo, a mărturisit organizatoarea", conform Fanatik. 

Vezi și: Gheorghe Turda, adevărul despre averea de milioane de euro a Ionelei Prodan 

Ionela Pordan ar fi împlinit 75 de ani pe 6 octombrie. Artista a murit în anul 2018 din cauza unor probleme de sănătate grave. Se lupta de mai multă vreme cu o boală care îi măcina pancreasul, iar decesul a survenit, conform medicilor, în urma unui stop cardiorespirator. 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, ținuți la distanță de instanță 

În urma cu aproximativ două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost implicați într-un scandal de proporții. Cei doi și-au adresat cuvinte dure și au fost violenți fizic unul cu celălalt.

Disputa a ajuns în atenția Judecătoriei Buftea, care a decis să emită ordine de restricție. Astfel, Anamaria Prodan are interdicția de a se apropia sau a-l contacta pe Reghecampf pentru o perioadă de două luni, în timp ce antrenorul nu are voie să se apropie sau să o contacteze telefonic pe fosta sa soție pentru următoarele patru luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
image
actualitate.net
image
actualitate.net