Video / Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la mormântul mamei sale! Muzica Ionelei Prodan răsună în tot cimitirul Bellu

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la mormântul mamei sale. Este o atmosferă copleșitoare la parastasul Ionelei Prodan, unde au fost aduse mâncăruri pe alese, artiști care să-i cânte, căci astăzi ar fi împlinit 75 de ani. Te emoționezi instant dacă vezi imaginile cu agentul FIFA plângând după cea care i-a dat viață.

Anamaria Prodan, în lacrimi la Bellu! Trece prin cea mai grea perioadă din viața ei!

Impresara face parastasul mamei sale, Ionela Prodan, care s-a stins din viață în 2018, în urma unui cancer pancreatic. Artista nu a știut până în ultima clipă de ce se topește pe picioare, iar fetele ei, Anca și Ana, au încercat să o vindece, însă a fost prea târziu. Toți medicii au văzut-o pe Ionela Prodan, inclusiv cei din Statele Unite, însă a ajuns prea târziu la doctor.

Ionela Prodan s-a stins din viață în aprilie 2018, iar de atunci, în viața Anamariei Prodan au fost numai furtuni. Azi, la mormântul mamei sale, agentul FIFA nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi, copleșită de toate problemele, dar și de faptul că nu o are alături pe cea care i-a fost toată viața stâlp.

Anamaria Prodan nu a putut nici să vorbească, durerea fiind prea mare, mai ales că în tot cimitirul Bellu se aude vocea cântăreței Ionela Prodan. De altfel, melodiile regretatei artiste care s-au auzit în cimitir erau tot despre mamă și copii.

„Atât îmi doresc, să nu o uitați niciodată.”, a declarat Anamaria Prodan, la parastasul mamei sale. Slujba religioasă a avut loc la mormântul Ionelei Prodan, zeci de oameni strângându-se la acest eveniment.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net