Video / Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la mormântul mamei sale! Muzica Ionelei Prodan răsună în tot cimitirul Bellu

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la mormântul mamei sale. Este o atmosferă copleșitoare la parastasul Ionelei Prodan, unde au fost aduse mâncăruri pe alese, artiști care să-i cânte, căci astăzi ar fi împlinit 75 de ani. Te emoționezi instant dacă vezi imaginile cu agentul FIFA plângând după cea care i-a dat viață.

Anamaria Prodan, în lacrimi la Bellu! Trece prin cea mai grea perioadă din viața ei!

Impresara face parastasul mamei sale, Ionela Prodan, care s-a stins din viață în 2018, în urma unui cancer pancreatic. Artista nu a știut până în ultima clipă de ce se topește pe picioare, iar fetele ei, Anca și Ana, au încercat să o vindece, însă a fost prea târziu. Toți medicii au văzut-o pe Ionela Prodan, inclusiv cei din Statele Unite, însă a ajuns prea târziu la doctor.

Ionela Prodan s-a stins din viață în aprilie 2018, iar de atunci, în viața Anamariei Prodan au fost numai furtuni. Azi, la mormântul mamei sale, agentul FIFA nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi, copleșită de toate problemele, dar și de faptul că nu o are alături pe cea care i-a fost toată viața stâlp.

Anamaria Prodan nu a putut nici să vorbească, durerea fiind prea mare, mai ales că în tot cimitirul Bellu se aude vocea cântăreței Ionela Prodan. De altfel, melodiile regretatei artiste care s-au auzit în cimitir erau tot despre mamă și copii.

„Atât îmi doresc, să nu o uitați niciodată.”, a declarat Anamaria Prodan, la parastasul mamei sale. Slujba religioasă a avut loc la mormântul Ionelei Prodan, zeci de oameni strângându-se la acest eveniment.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
horoscop jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
infidelitate jpeg
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg