Anamaria Prodan, în haine de măicuță și cu un pumn de dolari în mână. Imaginea care i-a uimit pe fani

Ultima actualizare:

Cine ar fi crezut că o s-o vedem pe Anamaria Prodan în haine de măicuță și cu un pumn de dolari mână? Dar, după scandalul monstru de la Snagov, impresara pare să aibă și motive de bucurie.

image

Prodanca a primit o decizie favorabilă de la Judecătoria din Buftea, în ceea ce privește pensia alimentară a fiului ei cu Laurențiu Reghecampf, Bebeto. Mai mult, vedeta s-a arătat impresionată și de gestul unei tinere din Craiova. 

Merită să citești: Gigi Becali, reacție inedită după scandalul dintre Reghe și Anamaria Prodan. Ce a precizat patronul lui FCSB

O fată care pare să fie fascinată de Anamaria Prodan a decis să își facă un tatuaj cu aceasta pe picior, relatează A1.ro. Tânăra și-a tatuat pe gambă o imagine ce o înfățișează pe impresară, care apare îmbrăcată precum o măicuță. Anamaria Prodan ține în mână dolari și are scris cuvântul FIFA pe braț.

Vezi și: Anamaria Prodan are lipici la tinerei! Cum a fost surprinsă în ziua în care Reghe se plimba pe la Poliție

O tânără și-a făcut un tatuaj inedit cu Anamaria Prodan

Se pare că realizarea tatuajului a durat trei ore, iar gestul a ajuns și în atenția impresarei. Anamaria Prodan, impresionată de decizia fanei sale, a decis să pună pe Instagramul ei imaginea cu tatuajul tinerei din Craiova.

Poate te interesează: Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase: „Reghe nu l-a invitat pe Bebeto la botez”

Ce a declarat Anamaria Prodan după scandalul cu Reghe

Pe 23 septembrie, Anamaria Prodan și Reghe s-au certat ca-n codru la Snagov. Altercația a fost una foarte violentă. S-a lăsat cu palme și pumni. Ulterior, impresara a oferit pentru Click! câteva explicații privind conflictul.

 „Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului.

Nu mă interesează amanta lui Reghecampf, sau Reghecampf. Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amanta, a considerat că este bine să ne batjocorească!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net