Pe cine şi-a tatuaj Ruby între sâni! Aşa arată acum decolteul solistei

Ultima actualizare:

    RubyFoto Instagram
RubyFoto Instagram

Focosa Ruby (29 de ani), poreclită Rubina, a reuşit să îmbine perfect cele două mari pasiuni ale ei: tatuajele şi animalele. Ana Claudia Grigore, aşa cum o cheamă în buletin, şi-a făcut recent cel de-al 17-lea tatuaj, într-o zonă extrem de sensibilă: între sâni.

Ruby a suportat cu stoicism ca artistul tatuator să-i deseneze cu cerneală capul unui tigru, care simbolizează, de fapt, portretul motanului tigrat Ghiţă, una dintre pisicile vedetei.

“Am acasă trei căţei şi trei pisici. Pe căţei îi cheamă: Diego, Alfiţa şi Fetiţa, iar pe pisici: Ghiţă, Puricel şi… Ghiţă (râde)”, ne spunea solista, în urmă cu doar câteva luni. 

Tigrul nu este singurul animal de pe corpul superb al solistei. Astfel, Ruby a ajuns să aibă 17 desene pe corp: numărul 15, care are legătură cu o fostă relaţie, o inimă pe care scrie „mamaia”, dedicată bunicii ei, o rândunică, pentru că stătea pe strada Rândunelelor în Medgidia, un pui de maimuţă, flori de hibiscus, două fundiţe pe picioare, dar şi o insulă cu şezlonguri şi palmieri pe fese şi coapse. Recent, solista a mai găsit loc pe piele pentru al 17-lea desen, tigrul din decolteu. 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net