Pe cine şi-a tatuaj Ruby între sâni! Aşa arată acum decolteul solistei


    RubyFoto Instagram
RubyFoto Instagram

Focosa Ruby (29 de ani), poreclită Rubina, a reuşit să îmbine perfect cele două mari pasiuni ale ei: tatuajele şi animalele. Ana Claudia Grigore, aşa cum o cheamă în buletin, şi-a făcut recent cel de-al 17-lea tatuaj, într-o zonă extrem de sensibilă: între sâni.

Ruby a suportat cu stoicism ca artistul tatuator să-i deseneze cu cerneală capul unui tigru, care simbolizează, de fapt, portretul motanului tigrat Ghiţă, una dintre pisicile vedetei.

“Am acasă trei căţei şi trei pisici. Pe căţei îi cheamă: Diego, Alfiţa şi Fetiţa, iar pe pisici: Ghiţă, Puricel şi… Ghiţă (râde)”, ne spunea solista, în urmă cu doar câteva luni. 

Tigrul nu este singurul animal de pe corpul superb al solistei. Astfel, Ruby a ajuns să aibă 17 desene pe corp: numărul 15, care are legătură cu o fostă relaţie, o inimă pe care scrie „mamaia”, dedicată bunicii ei, o rândunică, pentru că stătea pe strada Rândunelelor în Medgidia, un pui de maimuţă, flori de hibiscus, două fundiţe pe picioare, dar şi o insulă cu şezlonguri şi palmieri pe fese şi coapse. Recent, solista a mai găsit loc pe piele pentru al 17-lea desen, tigrul din decolteu. 

simeon stalpnicul png
horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub isabela onoriu png
cub morris png
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg