Cât de afectat e Reghe Jr. după bătaia dintre părinți? Prodanca, despre vizita de la Protecția Copilului

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Prezentă la parastasul mamei sale, Anamaria Prodan a furnizat noi informații despre starea psihică a minorului Laurențiu Reghecampf jr., după ce acesta ar fi asistat la bătaia dintre părinții lui, din fața vilei de la Snagov. Protecția Copilului s-a autosesizat după conflictul, soldat cu scene de violență greu de privit dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, și a demarat o anchetă!

Cât de afectat e Reghe Jr. după bătaia părinților
Cât de afectat e Reghe Jr. după bătaia părinților

Protecția Copilului s-a prezentat, zilele trecute, acasă la Anamaria Prodan, la Snagov, pentru a ancheta în ce măsură Bebeto, fiul impresarei și a lui Laurențiu Reghecampf, a fost afectat psihic de conflictul soldat cu violențe fizice greu de imaginat dintre părinții lui, ce a avut loc în urmă cu doar două săptămâni. 

Citește și: Elena Merișoreanu, la parastasul faraonic al Ionelei Prodan: «O să-i cânt ceva sfâșietor!»

„Copilul este traumatizat!”

Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară și nu se poate opri. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de rușine, că tatăl lui i-a bătut mama. Este traumatizat!

Nu rata nici: Video / Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la mormântul mamei sale! Muzica Ionelei Prodan răsună în tot cimitirul Bellu

Mai mult, copilul a fost amenințat că va fi luat pe sus și dus cu forța acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur și simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”, declara impresara, la puțin timp după altercația cu soțul ei.

Vezi și: Anamaria Prodan, victorie în instanță împotriva lui Reghe! Antrenorul are sechestru pe bunuri

Asistenții sociali au declanșat, imediat, o anchetă după ce Bebeto ar fi asistat la scenele dure petrecute între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din fața vilei de la Snagov. După anchetă, surse din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov au lăsat să se înțeleagă că minorul ar urma să intre la terapie, sub supravegherea unui psiholog.

"Soțul meu nu mai face parte din familia noastră!"

Anamaria Prodan a vorbit, miercuri, la parastasul mamei sale despre starea psihică, din acest moment, a lui Bebeto.

S-a rezolvat absolut tot cu Bebe! Copilul a trecut cu bine și noi îl ajutăm să treacă cu bine peste absolut totul. Cu cel mic o să discutăm in familie și o să facem tot ceea e bine pentru el ca să crească un bărbat adevărat! Chiar dacă unul a plecat din familie au rămas restul care duc familia mai departe. Vorbim foarte mult, non-stop.

Soțul meu nu mai face parte din familia noastră, de asta am rugat pe toată lumea, familia Prodan este cea pe care o vedeți. Vedeți ce vine după mine, ceva minunat, la fel de puternic, care să ducă mai departe numele de Prodan!”, a declarat Anamaria Prodan, în legătură cu vizita celor de la Protecția Copilului.

"Eu îmi doresc să închidem!" 

La două săptămâni după altercația care s-a lăsat cu pumni, palme și îmbrânceli între impresară și antrenor, Judecătoria Buftea a dat o sentință în măsură să mai liniștească, pentru o perioadă, apele dintre cei doi soți, aflați în divorț. Aceștia nu mai au voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri unul de celălalt, timp de două luni!

Nu a existat așa ceva, nimeni nu a fost invitat la botez, nici noi, nici copii. Se fac speculații pentru că suntem o familie mare. De fapt, suntem o familie ca oricare altă familie, cu bune și cu rele.

 Eu îmi doresc să închidem și îmi doresc asta de doi ani, dar mai departe de asta aș vrea să ne separăm puțin. Sper că, de data asta, avocații să reușească. Anamaria Prodan este bine pentru că are alături niște copii minunați, niște prieteni minunați, o familie de vis și mergem mai departe!”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns în seara zilei de vineri, 23 septembrie, la Poliție, după mai multe scene de violență domestică, petrecute chiar în fața vilei impresarei de la Snagov, care au lăsat semne vizibile în cazul ambilor. În urma altercației, aceștia au ajuns la INML și s-au deschis două dosare penale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net