Cererea de divorț dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost admisă

Ultima actualizare:

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de mult timp, Anamaria Prodan, 49 de ani, şi Laurenţiu Reghecampf, 47 de ani, sunt încă soț și soție, conform actelor de stare civilă, până la pronunțarea definitivă a divorțului. Judecătoria Buftea a admis, sâmbătă, 19 noiembrie, cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf.

Pensie alimentară și program de vizită al copilului

Magistrații ilfoveni au admis și un program de vizită a lui Bebeto, 14 ani, fiul celor doi, detaliu pe care Anamaria Prodan nu îl dorea. Instanța a decis să existe şi două weekenduri pe lună când antrenorul Laurenţiu Reghecampf poate să meargă să îşi vadă fiul, a transmis Antena3.ro

Dacă până acum, copilul a stat departe de tatăl său, conform hotărârii instanței, de Paște, Crăciun și Anul Nou, Bebeto trebuie să stea câte o săptămână alături de tatăl său și poate să îl audă la telefon zilnic.

Anamaria Prodan solicitase o pensie alimentară de 7.000 de euro pe lună, dar instanța a decis ca Reghe să îi achite doar 1.600 de euro. De asemenea, Anamaria are posibilitatea de a păstra și numele de Reghecampf, așa cum a cerut.

Deciziile pronunțate, astăzi, la Judecătoria Buftea, sunt în primă instanță, existând posibilitatea de fi contestate. Există posibilitatea ca Anamaria Prodan să nu fie mulțumită de rezultatele obținute, mai ales că magistrații i-au dat mai mult câștig de cauză, în această etapă, lui Laurențiu Reghecampf. Motivul invocat este că desfacerea căsătoriei a fost judecată din culpă comună și nu din culpă excesivă, așa cum solicitase Anamaria Prodan.

Mai mult, Anamaria a fost obligată să achite suma de 6.000 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată, a transmis digisport.ro

Nu au voie să se apropie sub 200 de metri unul față de celălalt

Judecătoria Buftea a analizat și alte plângeri formulate de cei doi, unul împotriva celuilalt, inclusiv reclamațiile făcute după bătaia din toamnă. La începutul lunii octombrie, de exemplu, instanța a decis că cei doi nu au voie să se apropie unul față de celălalt mai puțin de 200 de metri.

Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de două luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima", se precizează în sentinţă.

Bineînțeles, instanța i-a dat câștig de cauză, în aceeași măsură și Anamariei. 

Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela. Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se arată în sentința magistraților ilfoveni, de la începutul lunii octombrie.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit pe 14 iunie 2008, în Las Vegas, SUA. Tot pe data 14, dar în octombrie 2021, Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. Acesta s-a cuplat cu Corina Caciuc, care i-a dăruit un copil, în luna mai a acestui an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net