Nimeni nu a observat! Anamaria Prodan a ieșit cu aproape un milion de euro pe ea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut 9 zile de la parastasul Ionelei Prodan, apele s-au mai liniștit, însă n-am uitat de mult discutata apariție a Anamariei Prodan (49 de ani) de la cimitirul Bellu. Agentul FIFA a îmbrăcat un costum verde de la Versace, costum purtat și de vedetele de afară. Toată lumea  vuit despre această apariție, însă un detaliu important a fost scăpat. Prodanca a ieșit din casă, la parastas, cu bijuterii și accesorii de aproape un milion de euro. Pare greu de crezut, dar haideți să vi le prezentăm.

Anamaria Prodan, bijuterii de aproape un milion de euro, la Bellu!

Așadar, geanta Hermes pe care vedeta a purtat-o la parastasul Ionelei Prodan este evaluată la aproximativ 10.000 de euro. Poşeta este o adevărată piesă de lux, mulţi dintre doritori fiind nevoiţi să stea chiar şi ani pe o listă de aşteptare ca să o poată achiziţiona.

Brățări - 500.000 euro. Geantă Hermes - 10.000 euro. Foto: BLITZ
Brățări - 500.000 euro. Geantă Hermes - 10.000 euro. Foto: BLITZ

Apoi, bijuteriile pe care a ales să le poarte ajung la sute de mii de euro: brăţări din aur cu diamante în valoare de peste 500.000 de euro, vorbim de brățări cartier, un super brand apreciat în toată lumea, după care un ceas de lux, din aur cu diamante, accesoriu a cărui valoare depăşeşte 300.000 de euro.

Ceas - 300.000 euro. Foto: BLITZ
Ceas - 300.000 euro. Foto: BLITZ

La gât, Anamaria Prodan a purtat un colier cu diamante, dar şi o cruce, iar pe degete inelele cu diamante de care nu se desparte niciodată, care a costat și acesta câteva zeci de mii de euro.

Colier și cruciuliță cu dimante. Foto: BLITZ
Colier și cruciuliță cu dimante. Foto: BLITZ

După calculele noastre, agentul FIFA a ieșit din casă cu accesorii și bijuterii în valoare de aproape 850 de mii de euro. Și asta doar la o singură apariție. 

Parastas festival pentru Ionela Prodan!

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea la parastasul mamei sale. La evenimentul organizat la Bellu, pe 6 octombrie, ziua în care artista ar fi împlinit 75 de ani, impresara a apărut într-un costum verde neon de la Versace. Ţinuta extravagantă a fost purtată în trecut de câteva nume grele din showbizul american.

Anamaria a atras atenţia cu ţinuta nonconformistă la parastasul Ionelei Prodan. Foto: BLITZ
Anamaria a atras atenţia cu ţinuta nonconformistă la parastasul Ionelei Prodan. Foto: BLITZ

La parastasul mamei sale, care s-a stins din viaţă în 2018, Anamaria Prodan a venit însoţită de fiica ei, Sarah.  Chiar dacă lumea obişnuieşte să vină în negru în astfel de momente, impresara Anamaria Prodan a ales o ţinută fashion, plină de culoare.

Poate că decizia vestimentară inedită a fost luată tocmai pentru a masca durerea care apasă sufletul într-o zi atât de tristă. Costumul verde neon a fost lansat de casa de modă Versace, într-o colecţie din 2019.

Ţinuta valorează 3.000-4.000 de euro şi a fost purtată în trecut de staruri importante de peste ocean. Nu doar Anamaria Prodan a avut curaj să poarte o ţinută atât de... vie.

Vedete, precum actriţa Blake Lively şi cântăreaţa Rita Ora, au făcut celebru acest costum. Frumoasa soţie a lui Ryan Reynolds şi-a făcut apariţia la un eveniment purtând acelaşi costum de la Versace.

Rita Ora. Foto: Profimedia
Rita Ora. Foto: Profimedia

Momentul în care actriţa Blake Lively a purtat costumul verde neon s-a petrecut la o conferinţă de presă organizată în New York, în care actriţa în vârstă de 35 de ani promova filmul „A simple favor”.

Deoarece au trecut deja câţiva ani de când Versace a lansat acest costum, au apărut între timp tot felul de siteuri care vând imitaţii ale produsului original. Astfel, o replică a costumului costă doar 50 de dolari.

Blake Lively. Foto: Profimedia
Blake Lively. Foto: Profimedia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net