Anamaria Prodan, „sora” femeilor bătute și maltratate, intră în politică, alături de Codrin Ștefănescu

Ultima actualizare:

Anul 2024 va unul marcat de alegeri, în România: de la locale, la parlamentare până la prezidențiale! Așadar, putem numi 2023, lejer, „anul marilor bătălii”, taberele fiind încă de pe acum pregătite.

Bătaia cu Reghecampf a determinat-o să sară în ajutorul femeilor abuzate

Cea mai nouă lansare, în materie de politică? Anamaria Prodan, care se va dovedi, cu siguranță, o jucătoare feroce, pe scena politicii autohtone! Afacerista a făcut marele anunț, pe conturile ei de socializare, menționând și gruparea politică asociată, Alianța pentru Patrie, partidul fondat din inițiativa lui Codrin Ștefănescu, la a cărei lansare controversată a participat și Liviu Dragnea.

Citește și: Liviu Dragnea, dat afară din Alianța pentru Patrie de către Codrin Ștefănescu: „Știm cu toții că fătuca aia este iubita lui!"

„(...)Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu. Până acum!(...) Surorilor, toate suntem puternice! Toate merităm să fim respectate! Să beneficiem de șanse egale, de stimă, de libertate! Nu suntem bunul nimănui din lumea asta!

Numai că, nu toate avem încredere în noi! Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine!

Am fost alături de Codrin Ștefănescu încă de la formarea Alianței Pentru Patrie, din respect pentru el, dar și pentru că simt românește și rezonez cu principiile creștine, tradiționaliste și patriotice ale A.P.P.(...)”, a anunțat Anamaria Prodan, pe Instagram.

Astfel, afacerista a transmis că a purtat, deja, discuții cu Ștefănescu despre oportunitatea lansării unei organizații dedicate apărării drepturilor femeilor din România, în cadrul APP.

Vezi și: Cât de afectat e Reghe Jr. după bătaia dintre părinți? Prodanca, despre vizita de la Protecția Copilului

Inițiativa anunțată de Anamaria Prodan își găsește sursa în conflictul fizic avut, recent, cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-au încăierat pe stradă, scandalul transfrmându-se într-o veritabilă bătaie. La un moment dat, Anamaria Prodan a fost împinsă și a căzut destul de rău pe asfalt.

Eu mă bat pentru toate! Veniți alături de mine și împreună vom răsturna lumea nonvalorilor și vom crea o lumea a dreptății și a echității!”, s-a încheiat textul semnat de Anamaria Prodan, declarată o patrioată și o luptătoare pentru drepturile femeilor din România.

Alianța Pentru Patrie - APP este un partid politic naționalist fondat, în septembrie 2021, de Codrin Ștefănescu, după „exilarea” din PSD și promovat de Liviu Dragnea, după ieșirea din închisoare.

Nu rata nici: Codrin Ștefănescu, la 40 de întrebări cu Denise Rifai: “Ați dat bani să întrețineti relații intime cu o minoră?”

Între cei doi vechi aliați au apărut animozități, cei doi spunându-și definitiv „adio!”, în vara anului 2022, după ce în primăvară puseseră la cale o alianță cu PNȚCD.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net