Liviu Dragnea, dat afară din Alianța pentru Patrie de către Codrin Ștefănescu: „Știm cu toții că fătuca aia este iubita lui!"

Ultima actualizare:

Liviu Dragnea a fost dat afară din partidul Alianța pentru Patrie de către Codrin Ștefănescu, după ce politicianul sublinia, în urmă cu doar câteva zile, faptul că delimitarea de Liviu Dragnea este una ireversibilă. 

cub liviu dragnea png

Vestea că Liviu Dragnea a fost înlăturat din Alianța pentru Patrie de către Codrin Ștefănescu a venit în aceeași zi în care iubita lui Dragnea, Ana-Maria Ioniță, a decis să-și dea demisia de la conducerea Organizației de Tineret a Alianției pentru Patrie. 

În ultima perioadă, Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu și-au aruncat multe vorbe dure în spațiul public, iar Ștefănescu subliniază, pe un ton ironic, că toată lumea cunoaște legătura amoroasă dintre Dragnea și Ana-Maria Ioniță, deși aceștia încearcă să o nege cu atât de multă vehemență. 

Poziția oficială a Alianței pentru Patrie 

Miercuri, 31 august, Alianța pentru Patrie a emis un comunicat public în care a transmis concluziile ședinței din ziua respectivă. Așadar, cei 47 de membri prezenți la ședință au decis următoarele chestiuni: Partidul nu se va mai asocia, în niciun fel cu Liviu Dragnea.

De altfel, toate materialele legate de persoana, imaginea și numele lui Liviu Dragnea vor fi declarate neautorizate în cadrul partidului.

În plus, membrii care se vor folosi în continuare de imaginea sau numele lui Liviu Dragnea riscă să fie excluși din partid, prin intermediul unei decizii centrale sau locale. 

Liviu Dragnea, atac la adresa partidului Alianța pentru Patrie

În urmă cu doar câteva zile, Liviu Dragnea lansa un atac public la adresa partidului Alianța pentru Patrie, din care a făcut parte până în data de 31 august și sublinia că acesta a devenit o formațiune politică condusă de un grup de afaceriști care nu au nici cea mai mică idee despre ceea ce înseamnă, cu adevărat, politica. 

Acuzațiile lui Dragnea nu au rămas fără răspuns! Codrin Ștefănescu nu a ezitat să folosească cuvinte dure pentru a-l descrie pe fostul coleg. „Vreau să-mi cer scuze public pentru că mulți ani de zile am susținut, am albit, am curățat, am dat explicații vis-a-vis de un om care nu se poate schimba", a declarat Ștefănescu. 

Codrin Ștefănescu l-a numit „monstru" pe Liviu Dragnea

Conflictul dintre Dragnea și Ștefănescu a izbucnit după ce Liviu Dragnea a cerut Partidului Alianța Pentru Patrie să nu-i mai folosească numele și imaginea, iar Codrin Ștefănescu, secretar general al APP și fost apropiat al lui Dragnea l-a numit, fără rețineri, „monstru"

  „E timpul să vă explic motivul relației mele tensionate cu Liviu Dragnea! Și să vă cer iertare, în mod public, pentru că în ultimii ani am susținut și am spălat de păcate vechi și noi, un mic monstru! Dar am sperat că acest om se va schimba radical, va ieși din siajul sistemului coldisto-securist în care s-a bălăcit cu maximă plăcere, că va renunța la minciuni, la maniera lui toxică de a-și “înjunghia” politic, pe la spate, aliații, camarazii, oamenii nevinovați! M-am înșelat! Și asta o spun eu, rāspicat si clar, eu cel care i-am stat alături când era abandonat de toți. Unii au avut dreptate să o facă, recunosc si asta” , scria Ștefănescu, pe pagina personală de Facebook.  .

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net