Prima declarație a Ana Mariei despre relația de iubire cu Liviu Dragnea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Click! publică în exclusivitate primele declarații ale Ana-Mariei Ioniță despre relația de iubire despre care s-a scris că ar avea-o cu Liviu Dragnea, actualul lider al partidului Alianța pentru Patrie. 

Prima declarație a Ana Mariei despre relația de iubire cu Liviu Dragnea
Prima declarație a Ana Mariei despre relația de iubire cu Liviu Dragnea

Gurile rele spun că Liviu Dragnea și Ana-Maria Ioniță ar fi început o poveste de iubire la ceva timp după ce fostul membru PSD a fost eliberat din închisoare, motiv pentru care s-ar despărțit și de Irina Tănase.

Vezi și: Liviu Dragnea, prima reacție despre scandalul cu Irina Tănase. Cu cine a petrecut de Moș Nicolae

Zvonurile despre o posibilă relație între frumoasa blondină Ana-Maria Ioniță și Dragnea au început atunci când tânăra a fost desemnată în funcția de președinte al filialei București, din cadrul partidului Alianța pentru Patrie, o nouă formațiune politică, înființată de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.

Iată și: Cine e Roger El Akoury, bănuit de o idilă cu Irina „lui Dragnea”?

Ana-Maria Ioniță a oferit în exclusivitate pentru Click! primele declarații despre relația cu Liviu Dragnea și ce anume a motivat-o să adere la partidul recent înființat de controversatul politician. 

Ana-Maria Ioniță:  „Liviu Dragnea este un om pe care îl stimez și respect”

Ana - Maria Ioniță este o tânără ambițioasă, hotărâtă și devotată, născută în Onești, de profesie jurist, licențiată in Drept, Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din București, masterandă în Management și Administrație Publică și absolventă a cursurilor din cadrul Institutului Notarial Roman, este Președinte la Tineret APP Sector 2, iar din 30.05.2022 este Președinte la Tineret APP pe București.

Ups: Adio, Dragnea! Irina Tănase, surprinsă alături de Roger El Akoury, fostul iubit milionar al Annei Lesko!

„De câteva zile au apărut în presă diferite articole despre mine și domnul Liviu Dragnea. Precizez că nu este nimic adevărat din tot ce se speculează, ci este o relație strict profesională. Este un om pe care îl stimez și respect pentru tot binele pe care îl face pentru oamenii din jurul dumnealui.

Considerând că viitorul tinerilor români este în România și nu în afara granițelor ei, am decis să mă implic într-un proiect politic, Alianța Pentru Patrie, singurul partid preocupat astăzi de viitorul nostru, al tinerilor români.

Este singurul partid politic în care mă regăsesc si am o dorință de a se face dreptate. Îmi doresc o Românie mai puternică și sunt sigură că numai alături de APP, România poate intra pe un făgaș normal. Voi continua să activez în acest proiect sub coordonarea domnului Liviu Dragnea și a liderilor APP.”, a declarat Ana-Maria Ioniță, în exclusivitate pentru Click!. 

Iată și: Irina Tănase, complet schimbată după despărțirea de Dragnea! Ce modificări și-a făcut la față

Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina Tănase după ce a ieșit din închisoare

Liviu Dragnea, 59 de ani, a fost eliberat din penitenciarul Rahova la data de 15 iulie 2021, după ce a ispășit doi ani din sentința de trei ani, pe care au decis-o judecătorii în dosarul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

De urmărit și: Liviu Dragnea zâmbește după despărțirea de Irina. Cum i s-a schimbat viața fostului lider PSD

Liviu Dragnea a fost așteptat în fața penitenciarului de o mulțime de susținători, dar și de iubita sa de atunci, Irina Tănase. Totuși, necazurile nu se terminaseră pentru Dragnea, căci la puțin timp de la eliberare au urmat discuțiile cu Irina Tănase, despre care s-a spus că l-a înșelat, lucru negat de către aceasta.

În acest sens au stat ca dovezi înregistrări în care «Irinuca a lui Dragnea» își declara dragostea față de un tânăr misterios și chiar îi promitea că îi va oferi bani din sumele pe care i le dădea în mod regulat politicianul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net