Liviu Dragnea, prima reac╚Ťie despre scandalul cu Irina T─ânase. Cu cine a petrecut de Mo╚Ö Nicolae

liviu dragnea jpeg
Liviu Dragnea sus╚Ťine c─â-╚Öi asum─â cele mai recente decizii legate de via╚Ťa sa personal─âfoto: Inquam Photos

Liviu Dragnea a postat pe pagina personal─â de Facebook prima reac╚Ťie ├«n scandalul care ╚Ťine de c├óteva zile prima pagin─â a ziarelor. Acuzat c─â s-a desp─âr╚Ťit printr-un SMS dup─â un episod de gelozie ╚Öi c─â a plecat de acas─â f─âr─â s─â a╚Ötepte explica╚Ťii din partea Irinei T─ânase, Dragnea nu a negat c─â ├«n via╚Ťa lui au ap─ârut c├óteva schimb─âri importante, ├«n urma unor decizii pe care ╚Öi le asum─â.

Fostul lider PSD a evitat s─â ofere ├«ns─â mai multe rela╚Ťii, ÔÇŁdin respect pentru familiaÔÇŁ sa.

Iat─â declara╚Ťia lui Liviu Dragnea:

ÔÇŁPentru a pune cap─ât tuturor specula╚Ťiilor ╚Öi pove╚Ötilor cu iz telenovelistic pe care le vedem ├«n aceste zile ╚Öi care, pentru unii, par mai interesante chiar dec├ót situa╚Ťia dezastruoas─â ├«n care se afl─â ╚Ťara, voi face dou─â preciz─âri:

1. Via╚Ťa personal─â a oricui ar trebui s─â r─âm├ón─â privat─â. Din respect pentru familia mea ╚Öi pentru rom├ónii care au probleme serioase ├«n aceste vremuri, nu m─â voi apuca s─â ├«mi comentez rela╚Ťiile ╚Öi alegerile personale. Nu m─â caracterizeaz─â, n-am f─âcut-o niciodat─â ╚Öi nu o s─â ├«ncep acum. Exist─â schimb─âri ├«n via╚Ťa fiec─âruia ╚Öi exist─â decizii. Ce pot garanta este c─â eu ├«mi asum ├«ntotdeauna deciziile luate, a╚Öa cum am f─âcut-o ╚Öi ├«n via╚Ťa politic─â. ╚śtiu bine ce fac ╚Öi de ce ╚Öi ├«ntotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sf├óntul Nicolae mi-am petrecut-o ├«mpreun─â cu copiii mei, iar ast─âzi am lucrat la partid al─âturi de Codrin ╚śtef─ânescu. Orice alt─â "╚Ötire" e o prostie. ├Än╚Ťeleg nevoia de a acoperi ╚Ötirile cu adev─ârat importante din via╚Ťa politic─â actual─â cu "senza╚Ťional" ╚Öi cancan, ├«ns─â asta e doar o perdea de fum. Subiectele ╚Öi problemele rom├ónilor sunt altele ╚Öi ele nu pot fi ascunse, oric├ót s-ar chinui marionetele aflate acum la c├órma ╚Ť─ârii.ÔÇŁ

Citește și:

Liviu Dragnea s-a desp─âr╚Ťit de Irina T─ânase! Fostul lider PSD e de neg─âsit. Familia e ├«ngrijorat─â

Irina Tănase, surprinsă într-un atelier de rochii de mireasă de Moș Nicolae! Iubita lui Dragnea, în bolidul de lux al fostului lider PSD

Liviu Dragnea s-a desp─âr╚Ťit de Irina T─ânase dup─â o criz─â de gelozie

├Än urm─â cu numai dou─â luni, Liviu Dragnea p─ârea ├«ndr─âgostit peste m─âsur─â ╚Öi fericit c─â Irina ├«i r─âm─âsese apropae ├«n perioada dificil─â ├«n care a fost dup─â gratii. Mai mult, fostul lider PSD vorbea chiar despre nunt─â cu iubita tineric─â ╚Öi despre copii cu Irina. A fost de ajuns ├«ns─â ca un ÔÇŁprieten bine inten╚ŤionatÔÇŁ s─â strecoare demonul ├«ndoielii ├«n sufletul lui Dragnea ╚Öi povestea de dragoste s-a ├«nchieat brusc.┬á

ÔÇŁDa, sunt desp─âr╚Ťi╚Ťi acum, dar nu ╚Ötiu dac─â e o desp─âr╚Ťire definitiv─â, ea sper─â c─â nu. Totul s-a ├«nt├ómplat din cauza geloziei, nu are leg─âtur─â cu vreun fost iubitÔÇŁ, a dezv─âluit o surs─â din anturajul celor doi pentru Click!

Pentru c─â persoana care a intervenit ├«n rela╚Ťia celor doi este foarte apropiat─â de Liviu Drgnea, acesta pare s─â se afle cu totul sub influen╚Ťa ei. ÔÇŁCineva i-a dat ceva, o f─âc─âtur─â prost f─âcut─â ╚Öi u╚Öor de demontat, dar pentru c─â el a fost doi ani ├«nchis, nu a mai ╚Ötiut ce s─â cread─â. A v─âzut negru ├«n fa╚Ťa ochilor ╚Öi a plecatÔÇŁ, a mai spus sursa citat─â, pentru Click!

Cum s-au cunoscut Liviu Dragnea și Irina Tănase

Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina T─ânase pe vremea c├ónd era ├«nc─â ├«nsurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor s─âi. La 1 octombrie 2013, Irina T─ânase s-a angajat la Ministerul Dezvolt─ârii Regionale ╚Öi Administra╚Ťiei Publice, ca asistent─â a lui Liviu Dragnea, decizie care avea s─â-i schimbe radical via╚Ťa. Dou─â luni ╚Öi jum─âtate mai t├órziu, conform informa╚Ťiilor ob╚Ťinute de jurnali╚Ötii de la Rise Project, t├ón─âra ├«╚Öi petrecea s─ârb─âtorile de iarn─â ├«n Brazilia al─âturi de ╚Öeful ei. Cum Dragnea era ├«nc─â un b─ârbat ├«nsurat, cei doi au ajuns separat ├«n Brazilia, Irina fiind ├«nso╚Ťit─â de Mugurel Gheorghia╚Ö, colaboratorul lui Dragnea. Dup─â divor╚Ťul de Bombonica, ├«n 2015, fostul lider PSD┬áa ├«nceput s─â se afi╚Öeze cu Irina.

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
cub elena basescu png
cluj florin salam
majda si mihai png
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
baza tommy lee copy jpeg
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valeric─â Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
2 dr denisa zaharia 2 jpg jpeg
spania profimedia jpg