Irina Tănase, complet schimbată după despărțirea de Dragnea! Ce modificări și-a făcut la față

Irina Tănase (29 de ani) pare să își fi revenit după despărțirea de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea (59 de ani). Tânăra s-a fotografiat recent arătând complet schimbată la față.

Irina Tănase nu mai arată așa Foto: Inquam
Irina Tănase nu mai arată așa Foto: Inquam

Zâmbește din nou! Se spune că după o despărțire, femeile își schimbă look-ul! La fel este și cazul Irinei Tănase. Nu și-a schimbat culoarea părului, așa cum o fac cele mai multe femei care trec printr-un impas. Și-a păstrat părul blond pe care îl avea înainte, însă Irina pare totuși să își fi făcut niște intervenții estetice mici, în zona buzelor. Injecțiile cu acid hialuronic în zona feței, cum ar fi buzele, pomeții și umplerea ridurilor nazolabiale sunt intervenții non-invazive, foarte în vogă printre vedetele noastre și nu numai. 

Într-o fotografie publicată recent de fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase apare cu buzele vizibil mai pline, comparativ cu look-ul pe care îl avea înainte. Filtrele de editare foto care înfrumusețează pe oricine le folosește pot fi "de vină" sau intervențiile estetice pe care mai toate tinerele și le fac în ziua de azi. Cert este că buzele ei arată complet diferit, iar imaginile stau drept dovadă!

Irina Tănase arată complet schimbată în ultima vreme Foto: Instagram
Irina Tănase arată complet schimbată în ultima vreme Foto: Instagram

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit după opt ani de relație

La începutul lui decembrie 2021, Irina Tănase a confirmat că s-a despărțit de Liviu Dragnea, după opt ani de relație. Mai mult, ea a ținut să infirme zvonurile conform cărora i-ar fi fost infidelă politicianului.

”Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă.

Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală”, a declarat Irina Tănase la acea vreme.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
madalina manole facebook jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Vica la Survivor (1) jpg
Horoscop 27 octombrie Foto pexels.com
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina