Liviu Dragnea z├ómbe╚Öte dup─â desp─âr╚Ťirea de Irina. Cum i s-a schimbat via╚Ťa fostului lider PSD

Liviu Dragnea n-a stat mult s─â jeleasc─â dup─â desp─âr╚Ťirea de Irina T─ânase. La numai trei s─âpt─âm├óni de la drama din via╚Ťa personal─â a fostului lider PSD, Dragnea ╚Öi-a f─âcut apari╚Ťia, tot numai un z├ómbet, la un eveniment cu iz politic.

image
Liviu Dragnea e hotărât să-și recâștige gloria politică pierdută

Liviu Dragnea┬á(59 de ani) pare hot─âr├ót s─â lase deoparte ne├«mplinirile din via╚Ťa personal─â ╚Öi caut─â s─â c├ó╚Ötige capital politic la final de an. ├Änso╚Ťit de prietenul ╚Öi sf─âtuitorul Codrin ╚śtef─ânescu ╚Öi de fostul ministru de Interne Carmen Dan, Liviu Dragnea a f─âcut o mic─â baie de mul╚Ťime ├«n jude╚Ťul Teleorman.

├Ämbr─âcat lejer, cu jean╚Öi ╚Öi un hanorac bleumarin, Dragnea a fost primit de locuitorii din jude╚Ťul s─âu natal cu p├óine ╚Öi cu sare, ipostaz─â care i-a amintit, probabil, de vremurile ├«n care aspira la cele mai ├«nalte demnit─â╚Ťi ├«n stat.

Fostul lider PSD, acum ├«n c─âutarea gloriei politice pierdute cu ÔÇŁAlian╚Ťa pentru PatrieÔÇŁ, a ├«mp─ârt─â╚Öit cu fanii de pe Facebook c├óteva impresii ╚Öi imagini de la ├«nt├ólnirea cu viitorii aleg─âtori din Teleorman.

ÔÇŁAm fost ast─âzi ├«n Teleorman, ├«mpreun─â cu colegul ╚Öi prietenul meu Codrin ╚śtef─ânescu ╚Öi cu minunata noastr─â coleg─â Carmen Dan.

Mi-a făcut o imensă bucurie să pot ajunge la această întâlnire de sfârșit de an.

Nu am cuvinte s─â descriu ce fel de oameni sunt teleorm─ânenii!

Oameni minuna╚Ťi, deosebi╚Ťi, deschi╚Öi ╚Öi primitori care m─â fac m├óndru s─â m─â numesc teleorm─ânean.

Am s─â privesc ├«ntotdeauna cu pre╚Ťuire ╚Öi respect c─âtre ace╚Öti oameni care ne-au primit cu sufletul deschis ╚Öi mult─â dragoste.

Mul╚Ťumesc tututor celor pe care i-am int├ólnit ast─âzi, adev─âra╚Ťi rom├óni ╚Öi patrio╚Ťi! Astfel de oameni ne dau puterea s─â mergem mai departe!ÔÇŁ, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Z├ómbetul larg al omului politic arat─â c─â a reu╚Öit s─â treac─â peste desp─âr╚Ťirea de Irina T─ânase (29 de ani), chiar dac─â pentru toat─â lumea aceasta a fost un ╚Öoc. Cu pu╚Ťin timp ├«n urm─â, Drganea vorbea despre o nunt─â iminent─â cu t├ón─âra ╚Öi frumoasa Irina, cu care forma un cuplu din 2013.

Liviu Dragnea, zâmbitor la întâlnirea cu teleormănenii

stanga
dreapta
liviu dragnea7 jpg
liviu dragnea6 jpg
liviu dragnea5 jpg
liviu dragnea4 jpg
liviu dragnea3 jpg
liviu dragnea2 jpg
liviu dragnea1 jpg

Liviu Dragnea s-a desp─âr╚Ťit de Irina T─ânase dup─â o criz─â de gelozie

├Än urm─â cu numai dou─â luni, Liviu Dragnea p─ârea ├«ndr─âgostit peste m─âsur─â ╚Öi fericit c─â Irina ├«i r─âm─âsese aproape ├«n perioada dificil─â ├«n care a fost dup─â gratii. Mai mult, fostul lider PSD vorbea chiar despre nunt─â cu iubita tineric─â ╚Öi despre copii cu Irina. A fost de ajuns ├«ns─â ca un ÔÇŁprieten bine inten╚ŤionatÔÇŁ s─â strecoare demonul ├«ndoielii ├«n sufletul lui Dragnea ╚Öi povestea de dragoste s-a ├«ncheiat brusc.┬á

ÔÇŁDa, sunt desp─âr╚Ťi╚Ťi acum, dar nu ╚Ötiu dac─â e o desp─âr╚Ťire definitiv─â, ea sper─â c─â nu. Totul s-a ├«nt├ómplat din cauza geloziei, nu are leg─âtur─â cu vreun fost iubitÔÇŁ, a dezv─âluit o surs─â din anturajul celor doi pentru Click!

Irina T─ânase a confirmat desp─âr╚Ťirea de Liviu Dragnea ├«ntr-un mesaj emo╚Ťionant. T├ón─âra a insistat c─â i-a fost credincioas─â fostului lider PSD ├«n cei opt ani de rela╚Ťie ╚Öi c─â acuza╚Ťiile de infidelitate sunt nefondate. ÔÇŁLiviu este omul care ├«mi cunoa╚Öte secretele, poate realiza c─â eu nu a╚Ö trimite nim─ânui imagini cu s├óniiÔÇŁ, a dezv─âluit Irina.

T├ón─âra s-a declarat dezam─âgit─â c─â oameni pe care-i considera prieteni comuni au s─âpat-o, iar Liviu Dragnea a avut mai degrab─â ├«ncredere ├«n ei dec├ót ├«n ea. ÔÇŁPoate doar naivitatea mea m-a adus ├«n fa╚Ťa acestei situa╚Ťii. Am crezut c─â persoanele apropiate, prietenii no╚Ötri comuni, ne sunt al─âturi ╚Öi c─â nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul b─ârbat pe care ├«l iubesc. Este singurul pe care l-am iubit ├«n ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc ├«n sufletul meu ╚Öi, dincolo de orgolii, cred c─â ╚Öi el ├«n╚Ťelege.ÔÇŁ

Cum s-au cunoscut Liviu Dragnea și Irina Tănase

Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina T─ânase pe vremea c├ónd era ├«nc─â ├«nsurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor s─âi. La 1 octombrie 2013, Irina T─ânase s-a angajat la Ministerul Dezvolt─ârii Regionale ╚Öi Administra╚Ťiei Publice, ca asistent─â a lui Liviu Dragnea, decizie care avea s─â-i schimbe radical via╚Ťa. Dou─â luni ╚Öi jum─âtate mai t├órziu, conform informa╚Ťiilor ob╚Ťinute de jurnali╚Ötii de la Rise Project, t├ón─âra ├«╚Öi petrecea s─ârb─âtorile de iarn─â ├«n Brazilia al─âturi de ╚Öeful ei. Cum Dragnea era ├«nc─â un b─ârbat ├«nsurat, cei doi au ajuns separat ├«n Brazilia, Irina fiind ├«nso╚Ťit─â de Mugurel Gheorghia╚Ö, colaboratorul lui Dragnea. Dup─â divor╚Ťul de Bombonica, ├«n 2015, fostul lider PSD┬áa ├«nceput s─â se afi╚Öeze cu Irina.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg