Liviu Dragnea zâmbește după despărțirea de Irina. Cum i s-a schimbat viața fostului lider PSD

Liviu Dragnea n-a stat mult să jelească după despărțirea de Irina Tănase. La numai trei săptămâni de la drama din viața personală a fostului lider PSD, Dragnea și-a făcut apariția, tot numai un zâmbet, la un eveniment cu iz politic.

Liviu Dragnea e hotărât să-și recâștige gloria politică pierdută
Liviu Dragnea e hotărât să-și recâștige gloria politică pierdută

Liviu Dragnea (59 de ani) pare hotărât să lase deoparte neîmplinirile din viața personală și caută să câștige capital politic la final de an. Însoțit de prietenul și sfătuitorul Codrin Ștefănescu și de fostul ministru de Interne Carmen Dan, Liviu Dragnea a făcut o mică baie de mulțime în județul Teleorman.

Îmbrăcat lejer, cu jeanși și un hanorac bleumarin, Dragnea a fost primit de locuitorii din județul său natal cu pâine și cu sare, ipostază care i-a amintit, probabil, de vremurile în care aspira la cele mai înalte demnități în stat.

Fostul lider PSD, acum în căutarea gloriei politice pierdute cu ”Alianța pentru Patrie”, a împărtășit cu fanii de pe Facebook câteva impresii și imagini de la întâlnirea cu viitorii alegători din Teleorman.

”Am fost astăzi în Teleorman, împreună cu colegul și prietenul meu Codrin Ștefănescu și cu minunata noastră colegă Carmen Dan.

Mi-a făcut o imensă bucurie să pot ajunge la această întâlnire de sfârșit de an.

Nu am cuvinte să descriu ce fel de oameni sunt teleormănenii!

Oameni minunați, deosebiți, deschiși și primitori care mă fac mândru să mă numesc teleormănean.

Am să privesc întotdeauna cu prețuire și respect către acești oameni care ne-au primit cu sufletul deschis și multă dragoste.

Mulțumesc tututor celor pe care i-am intâlnit astăzi, adevărați români și patrioți! Astfel de oameni ne dau puterea să mergem mai departe!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Zâmbetul larg al omului politic arată că a reușit să treacă peste despărțirea de Irina Tănase (29 de ani), chiar dacă pentru toată lumea aceasta a fost un șoc. Cu puțin timp în urmă, Drganea vorbea despre o nuntă iminentă cu tânăra și frumoasa Irina, cu care forma un cuplu din 2013.

Liviu Dragnea, zâmbitor la întâlnirea cu teleormănenii

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase după o criză de gelozie

În urmă cu numai două luni, Liviu Dragnea părea îndrăgostit peste măsură și fericit că Irina îi rămăsese aproape în perioada dificilă în care a fost după gratii. Mai mult, fostul lider PSD vorbea chiar despre nuntă cu iubita tinerică și despre copii cu Irina. A fost de ajuns însă ca un ”prieten bine intenționat” să strecoare demonul îndoielii în sufletul lui Dragnea și povestea de dragoste s-a încheiat brusc. 

”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi pentru Click!

Irina Tănase a confirmat despărțirea de Liviu Dragnea într-un mesaj emoționant. Tânăra a insistat că i-a fost credincioasă fostului lider PSD în cei opt ani de relație și că acuzațiile de infidelitate sunt nefondate. ”Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii”, a dezvăluit Irina.

Tânăra s-a declarat dezamăgită că oameni pe care-i considera prieteni comuni au săpat-o, iar Liviu Dragnea a avut mai degrabă încredere în ei decât în ea. ”Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni, ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege.”

Cum s-au cunoscut Liviu Dragnea și Irina Tănase

Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase pe vremea când era încă însurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor săi. La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei. Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoțită de Mugurel Gheorghiaș, colaboratorul lui Dragnea. După divorțul de Bombonica, în 2015, fostul lider PSD a început să se afișeze cu Irina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net